Sajnos nem tudunk ellentmondani a levélírónak: a lány külföldre importálásá exportálása végzetes hiba volt, ha megkérdezett volna minket, előre szólunk, hogy felesleges visszavárni. De! A héten ez a második olyan sztori, ahol a karate és a párkapcsolat nem fér össze, és még csak kedd van.

Ergyaságom története, avagy mivé tesz a szerelem………


Kedves sorstársak, fiúk/lányok íme egy történet, amely mindenkinek példaként szolgál arra, hogy mit ne tegyen, ha SZARelmes.. Én hibáztam, és történetemet közkincsé teszem, (ezzel is büntetve magamat a múltban elkövetett hibáimért) tehát szemüveget fel, szemet kinyit, zenét lehalkít íme….


A történetem igazi ”hálivúdi” fordulattal kezdődött, megismertem egy lányt, legyen ő M, teljesen belehabarodtam, és ezt nem is titkoltam előtte. M egy nagyon szemrevaló, aranyos lány, akinek az ember mindent megad(na) ha tehetné, hiszen a SZARelem, mint tudjuk öl, butít és nyomorba dönt, de ne szaladjunk előre ennyire a sztoriban.

M és én, (hogy lerövidítsem az unalmas részeket) összejöttünk, nagyon boldog voltam, és azt hiszem ő is. Sokat nevettünk, beszélgettünk a kapcsolatunk alapja a bizalom volt, igazi szerelmes pár benyomását keltettük. Jelentem eltelt 1év, és mi még mindig imádtuk egymást, mindenhol csak a rózsaszín felhőcskéket láttam(nem cuccozom), és majd kicsattantam a boldogságtól. Aztán ahogy lenni szokott megjelent Aigner Szilárd, és bejelentette, h a rózsaszín felhőcskék most eltűnnek és jön a rossz idő…

M befejezte a tanulmányait és valahogy minden megváltozott, belecsöppent a NAGYBETŰS életbe, munkakeresés stb. Én csak 1évvel vagyok idősebb nála, de bíztattam, hogy ne keseredjen el, talál magának munkát, bele fog rázódni mindenbe. Én eközben Okj-és karatetanfolyamot csináltam, és mellette dolgoztam. M teljesen el volt kenődve, nem talált munkát, ingerült volt, és sokszor rajtam csattant az ostor. Én ugyebár dolgoztam és a karatetanfolyamot se hanyagoltam, ezáltal nem tudtam M-el lenni minden pillanatban, de amikor csak tudtam rohantam hozzá, és bíztattam, segítettem feldobni a hangulatát, de valahogy azt éreztem rajta, h valami nincs rendben vele, velünk.  Így teltek múltak a hetek, aztán fokozatosan kezdett a kapcsolatunk megromlani.(a szex, se volt már a régi) Nem bírtam tovább nézni, ezt a nyüglődést, és kerek-perec rákérdeztem M-nél, h akkor „vácáp” a kapcsolatunkkal. Ő erre próbálta elterelni a dolgot arra, h ne haragudjak rá, mert most nehéz időszakát éli, mert nem talál munkát, és most minden olyan bizonytalan körülötte, még ÉN IS.

Eljött drága férfitársaim az a mondat, amit akkor halljak újra, amikor a keselyűk csipkedik ki a szememet „IDŐRE VAN SZÜKSÉGEM, HOGY ELDÖNTSEM MIT IS AKAROK”


Szünetet akart, de nem 2 óra közötti 10perceset, hanem ki tudja mennyit. Padlón voltam. Nem találtam a helyemet. Aztán egyik barátom meséli, h van egy ismerősének egy ismerőseJ aki Londonba él, és kéne neki egy „bébiszitter” aki vigyázz a 6éves kislányára. A fizu jó, a szállás adott, kajára költeni se kell, és mindössze 1,5 hónapról lenne szó. Egyből bevillant nekem M, hogy ő az ideális jelölt erre a dologra, hiszen hátha ez helyrehozná a kapcsolatunkat, hiszen csak másfél hónap, Anglia, jó kereseti lehetőség stb. Egyből hívtam M-et (persze a szünet alatt is beszélgettünk, találkoztunk) és elmeséltem neki  a londoni gyerekvigyázós dolgot. M kivirult, azt  mondta, h szeret, és h igen ez kell neki, egy kis levegőváltás, Annyira belelkesült, hogy ezt egy hatalmas szeretkezéssel pecsételtük meg (újra a régi volt minden).

Aztán eltelt 2 hét, és eljött az indulás ideje, kivittem M-et a repülőtérre, öleltük csókoltuk egymást, majd a könnyes bucsú, és másfél hónap múlva ugyanitt ugyanígy mosollyal váltunk el.


A lényeg a lényeg, M kint volt Londonba, és boldog volt, neten beszéltünk minden este, mikor egyik este azt írta a szarelmem, „kicsim nekem ez így nem megy, túl nagy a távolság ez nekünk nem fog működni, itt maradok a családnál azt mondták addig maradhatok, és dolgozhatok náluk ameddig csak akarok, kérlek ne is keress, ne is telefonálj zárjuk le ezt az egészet, boldog életet neked”


Azóta nem is beszéltünk, de én nem is akarok már, ergya voltam, megkaptam amit megérdemeltem……