Most kamu-e a sztori vagy sem? A szakítóblogon nem lehet elég nagyot álmodni, a legképtelenebb dolgok is megtörténnek emberrekkel. Meg hát: "Kutya nehéz úgy hazudni, ha az ember nem ösmeri az igazságot." És minden apához egyszerre tartozik egy Harmonia Caelestis és egy Javított kiadás.

Sziasztok! Egy ideje már a blog rajongója vagyok, olvastam itt már mindent, de sajnos vagy nem sajnos én is tudok újat mondani, írni.  A pikáns kis történetem röviden:

Én 20éves egyetemista voltam a csaj szintén, egymás mellett ültünk (az egyetemi) előadásokon. Én kiszúrtam, ő kiszúrt, a csaj szőke, szép arcú, brutálisan dögös nőszemély. Eldöntöttem akarom, kell nekem mindenáron.(!) Baromira nem vagyok/voltam egy Don Juan de ez a csaj kiváltott belőlem valamit, amin felbuzdulva felhívtam magunkhoz (apámmal éltem együtt) közös „tanulásra”. Látszott rajtam, h a tanulás csak egy ötlettelen gyenge álca volt arra, hogy bepróbálkozzak nála:) és igeeeen(!) sínen voltam vette a jelzést, leleplezett de nem zavarta a helyzet. Nem gondoltam volna, hogy ennyire könnyen fog menni a dolog, de pozitív csalódásként ért, amikor rám nézett, megcsókolt és ennyit mondott: „van nálad gumi?” Mondanom sem kell, volt nálam tök véletlenül (kb. 10doboz is). Megtörtént, aminek meg kellett történnie, hát nem éreztem szarul magam. Eksön után, csaj ki szobából, fürdőbe be, közbe apám haza jött(!) Egyből levágta a szitut, egyébként is jófej az öreg  jelezte nekem, hogy ő nem is zavarna 1-2óra múlva, visszajön közbe (V betűt formált az ujjaival). Apám fordulna ki a bejáratin, amikor nyílik a fürdőszoba ajtó, és az én bombázom egy, száll törölközővel, libben ki onnan vizes hajjal 10/10  a csaj. Apám zavartan odaköszön, mire Anett kicsit megrémülve visszaköszön. Apám elment, Anett apámról áradozik, h milyen jóképű blabla….

Anettel a kapcsoltatunk pusztán a szexre összpontosult, én hiába akartam többet, de hamar levágtam, h ennyi a maximum, amit kaphatok, de megmondom őszintén baromira, élveztem a helyzetet még így is. Sokan csak álmodtak volna erről a csajról, nekem meg csak egy szavamba került, és jött egy jó kis párnacsatára.  Anett egyre többet volt nálunk, igazából jó barátok lettünk (legalábbis szerinte:) ) csak mi sörözés helyett a szexuális étvágyunkat elégítettük ki. Apámmal is értelemszerűen egyre többet találkozott, beszélgetett, apám meg az a laza Apa benyomását keltette, akkor 45éves volt, értett a fiatalok nyelvén. Anettel ez az egész 4,5 hónapig ment. Nem volt párkapcsolat, de azért kötődtünk egymáshoz valamilyen szinten, kedveltük egymást, sőt ki merem mondani szerettük egymást, de ez nem szerelem volt. És eljött a vég..

Egyik együttlétünk során Anett kicsit vadabb volt a megszokottnál, (rohadtul nem zavart:) ) ezt talán mondanom sem kell. Meg merem kockáztatni ez volt a legjobb teljesítmény mindkettőnk részéről Az aktus:) után Anett odafordult hozzám és azt mondta: „azt hiszem, beleszerettem az apádba” Mondom magamba ez mekkora nem csak gyönyörű ez a csaj, még humorérzéke is van, megfogtam az istenlábát. Felnevettem, mintha az év poénját hallottam volna. Aztán hamar lefehéredtem, mert Anett, nem igazán nevetett, sőt nem is mosolygott. Aztán elhadarta az egész történetet, hogy mikor először meglátta apámat ő már akkor tudta (!)

Hamar összeállt nekem a kép, csak azért volt velem, csak azért történtek mindig nálunk a dolgok, mert reménykedett a (kis hülye), hogy apám közelébe kerülhet. Lehet h szex, közbe is apámra gondolt brrrrrrr . Mondanom sem kell hamar leépítettem a csajt, hiába próbálta kimagyarázni a dolgot, az egyetemen is levegőnek néztem. Otthon pedig semmit se mondtam el a történtekből, mert APÁM BEÁJULNA….

Lehet, hogy sokan azt mondják majd, h kamu, de sajnos nem az. (bár az lenne). Melóból írtam, szóval nézzétek el, ha kicsit összecsaptam, de remélem a lényeg átjön:)