Hát én ezt az elméletet ilyen formában ismerem: ha az első randin nincs csók, akkor nincs értelme reménykedni. Kész vége, barát-zóna, bohóc utca, értékellekmintembert, stb. Levélírónk szerint meg éppen fordítva, ha nincs csók, éppen az jelenti a folyatást.

Bokréta Mindenkinek,

Csak 1 sztorim van, ami visszagondolva is rossz emlékeket idéz fel bennem, de hajrá.
Ez kb. 5 éve történt velem én akkor 17 ées voltam a pasi 25.
Interneten egy társkeresőn ismerkedtünk össze,minden klappolt, ő repülésvezető volt akkor (lehet most is az) én általa a mennyekben éreztem magam.
Miután találkoztunk, akkor is.
Első randink a szokásos ismerkedős helyen volt a csodás Margitszigeten, estébe nyúlóan.Nyár, illatos virágok és bimbodzó szerelem a szivemben.Tapasztalatlan fruska lévén nem tudtam, hogy első randin mégha szétvet a vágy se csókolózz, mert túl könnyen kaphatónak mutatod magad, még ha az sem vagy!
Hazaérve boldog repülés a szerelemtől, pár nap múlva találkozó. Este msneztünk, minden ok és szép volt.
Harmadik találkozás után P. mondta menjünk fel hozzá, megmutatja az új legénylakást amibe most költözött be.
Kis bor, beszélgetés, kedvenc zenék megmutogatása után egymásba gabalyodtunk, csinált habos fürdővizet, ott folytatódott a borozgatás, miegymás.
Később már a padlón műveltük a bevezetést, és ekkor jött a kopp, számomra inkább volt mélyzuhanás.Most visszagondolva tényleg nem kellett volna ilyen hamar a dolgok közepébe vágni de folytatódjon a sztori.
Ő:- Ne haragudj de nekem nem megy tovább, tényleg gyönyörű és kedves lány vagy, de csókolóztál velem az első randin és nem akarom tovább folytatni veled, nem akarlak kihasználni.
Én: (csak bámultam..)
Felöltöztünk, lekisért a buszmegállóba, felszállt és eljött velem a végállomásig.
Ott még mondtam neki,hogy hiába pár alkalommal találkoztunk, és szeretm Őt. De P. hajthatatlan volt.
Felszálltam a buszra..pityeregtem hazáig, aztán pont ment el egy repülő..Azóta ha repülőt látok eszembe jut eme szomorú emlék..
Tipikus olyan eset, amiből tanul az ember lánya.
Azóta első randin sosem csókolozom...