Kedvesek, ez itt most nem egy szakítóssztori, csak néhány válasz a folyamatosan felmerülő kérdésekre.

1. A blogon megjelenő posztokat nem mi írjuk, csupán a szakitshabirsz(kukac)gmail(pont)comra érkező szakításokról, lekoptatásokról szóló leveleket tesszük közzé. éppen ezért kérünk titeket, hogy a posztot közzétevő nickekre (vl, verespalne) ne írjatok se gyalázkodó, se semmilyen levelet, a posztról szóló véleményeteket kommentben oszthatjátok meg a levél szerzőjével és az olvasókkal egyaránt. Bár jól esik, hogy ennyien aggódtok értünk.

2. rengeteg levelet kapunk, de tényleg rengeteget, amelyeket ez úton is köszönünk. próbáljuk magunkat utolérni, ahogy az egyik kedves kommentelő megállapította: "fossuk a posztokat", de még igy is nagyon el vagyunk maradva. szeretnénk a türelmeteket kérni, előbb-utóbb mindenki sorra kerül, addig is küldjetek minél több levelet.

3. igen, mindenki sorra kerül, minden levelet kiteszünk, mert ez egy közszolgálati blog, írunk is gyorsan az ortt-nek.

4. viszont ha elküldtétek a levelet, utána ne lepődjetek meg, hogy kikerült, és jé, abban a formában, ahogyan küldtétek. ezentúl nem fogunk semmit sem kivenni a levélből (itt már volt ilyen), és teljes posztot sem fogunk levenni (mint itt).

5. igen, abban a formában, ahogyan elküldték. a levelekbe nem nyúlunk bele, mert így döntöttünk. a vesszőhibákat sem javítjuk, semmit.

6. a levelek beküldőjének semmiféle adatát nem adjuk ki senkinek, se emailcím, se nick, se semmi. nincs adatkezelési szabályzatunk, egyszerűen csak így gondoljuk helyesnek és kész.

Újítások
:
Szeretnénk, ha az újabb levelekhez sokkal pontosabb adatok érkeznének: város, kerület, év, szórakozóhely neve etc.. Mert már készül a googlemaps applikációnk, amin össze szeretnénk gyűjteni, melyik városban/kerületben/iskolában/szórakozóhelyen ismerkednek és szakítanak a legtöbbet. Csodálatos és hasznos térkép lenne ez, mert rögtön tudnánk, melyik helyre ne menjünk, ha feleséget/férjet keresünk.