Mi a véleményünk a búcsúszexről? Meghosszabítja a fájdalmas elszakadás folyamatát, vagy éppen a happy endes brékáphoz járul hozzá?

Sziasztok!

Valaki említette itt a blogon, hogy hiányolja a happy endes brékápokat, íme egy:

 

„Nagyon komoly” „kapcsolat” volt a mienk, kb. 4 hónapig tartott.

Összejöttem a sráccal, ahogy kell, volt vonzalom, de mindent elsöprő szerelem nem. Gondoltam, majd kialakul. Őt viszont csak a szex hajtotta. Aztán bármilyen jó is volt vele, egy idő után többre vágytam, nem értem be azzal, hogy hetente átmegyek hozzá, jól megcsinál és hazamegyek. Egy ideig ez működik, sőt még élvezi is az ember, hogy komolytalan a dolog, nincsenek családi programok, meg a közös jövő tervezése, hanem egy laza kapcsolatban azt csinálja az ember, ami jólesik. Aztán ezt meguntam. Több kellett egy szexpajtásnál, és tudtam, vele nem lesz normális párkapcsolatom.

 

Elérkezett a szakítás napja. Nyugodtan megbeszéltük a dolgokat, nem volt sírás-rívás, „legyünk barátok” kamuduma, igazán szép szakítás volt. Aztán mintegy megkoronázva a dolgot, így szólt: „Egy búcsúszex?” Naná, hogy belementem, hiszen ez volt a „kapcsolatunk” alapja, ez volt az, ami mindig is működött.

Azóta nem találkoztunk, de ma is úgy gondolok rá, mint életem legjobb „szakítóspasijára”.