A levélíró sem fordította le, és mi sem teszünk másként, mert így megmarad a sztori bukéja. A spanyolok győzelmével végződött az EB, de a fejekben még mindig ott vannak a gólok, gólörömök, és siralmak - a svéd fiúk is ott vannak a magyar lányok szívében, de szerintem már nem sokáig, mert a jelszó: VEDD LAZÁN!
 
 
 
Kedves Blog!
 
Habár a fociszeretők fejében még élénken él a foci eb, az én fejemben már kicsit megkopott az a svéd fiú, akivel ott találkoztam. A mai nap viszont kaptam egy olyan levelet, ami nemhogy felelevenítette bennem az emléket, hanem elgondolkoztatott és titeket is el fog: hogy most mi a franc is van?
 
Szóval minden ott kezdődött, hogy lehetőségem nyílt arra, hogy a foci eb-n dolgozhassak. Rengeteg nemzet fordult meg abban városban ahova helyeztek, többek között a svédek is ott székeltek. Így történt, hogy addig mozgolódtam a rajongói táborban, míg egy svéd fiúval összehoztunk egy 'majdnem' egyéjszakás kalandot. Én nem terveztem folytatást és ő sem. Biztosak voltunk benne, hogy az életben nem látjuk egymást. Mindenesetre adott egy névjegykártyát és a telefonszámomat is elkérte. Napról-napra jöttek az sms-ei, e-mailjei. De nem flörtölgettünk, inkább csak kóstolgatott. Persze bevetette az ezeréves trükköt a félmeztelen fényképről is, de én ügyesen hárítottam. Mivel korábban mindennap írt, mikor már egy hete nem írt, gondoltam írok neki. Nem volt benne semmi, csak egy mondat, mégpedig hogy mi van vele. És most jön a svédcsavar. Ezt a levelet kaptam:
 
 

Because you are such a perfect stereotype of a typical hungerian girl...
you just want me to buy you a ticket to sweden..
..and then what???
 
I tell you what happens then:
 
You will come to sweden and act the perfect girlfriend for me, you will feed me, nurse me and of course fuck my brains out every night (and day)..
this will keep going until that day I am so adicted for wild hungarian sex that I can´t live without it and "understand" that the only solution is to marry you so that you can stay in Sweden for ever..
 
The day after you get your "green card" you just happens to get pregnant? what a coinsidence?!?!
..everything is just wonderful.. except that its not that much brainless fucking anymore, and the nursing is now for the baby instead of me.. and feeding.. well I don´t like milk, soo...
 
Two kids and two years later you have become a "swedish citizen" and no longer needs me. So then you divorce me, take custedy of my children and get a layer to squeez me for my every last drop... my house, my car, my boat, even my dear stereo now belongs to that hungerian spanish-guy-loving vagabond girl from Insbruck... ?!?!?
 
O no girl.. I wont fall for that old trick.... not again!

 
Úgy gondoltam nem fordítom le magyarra, mert elveszítené a 'romantikáját'. De érdemes elgondolkozni rajta. Három mondat jutott eszembe, stílszerűen angolul: Are you stupid, guys? Take it easy! Carpe diem.