Friss történetünkben a szex 1:1-re áll, miközben a lány még talán reménykedik, pedig nem kellene futni az olyan férfi után, aki a mágikus harmadik hónap előtt már hosszútávta gondol. Sms-ben szakítani meg proliság, de tényleg.

Innen loptuk

Sziasztok!

Nem körítek belevágok.Jó kis friss sztori:)

A történet úgy kezdődik, hogy augusztus óta egyedül voltam. Nem hiáyzott a szex és pasi se, de elég sokat ismerkedtem. Barátnőm munkahelye mellett megismertem egy srácot, aki elkezdett fűzögetni. Pont egy hónapja (szept 20.), hogy beadtam neki a derekam.Teszem hozzá Ő 26 én 23. Mivel előtte egy 5 éves kapcsolatom volt megbeszéltem vele, hogy ne vegyen nagyon komolyan, de alakulhat úgy hogy miért is ne; legyen türelemmel. Teljesen közös nevezőn voltunk, nagyon megértettük egymást. Nem vagyunk otthon ülő tipusú emberek. Első szex 1 hétre rá egy kisebb buli után. Nekem egy picit csalódás, de nem foglalkoztam vele,mondván alig ismerjük egymást majdcsak kialakul.
Mivel nem volt jobb dolgom,munka után, Ő meg mindig dolgozott néha hajnalig is, szinte minden nap bementem hozzá a munkahelyére délután. Nem zavarta sőt inkább Ő hívott. Munkatársaival is nagyon jól kijöttem. Szombatonként buli a munkahelyén reggelig. Kettesben se nála se nálam nem tudtunk lenni. :S:S

A szombati bulin (18) már nem szomjasan (!!!) mondta, hogy azért Ő már komoly kapcsolatot szeretne és hogy akkor mi értelme folytatni? Kicsit meglepődtem, de érthető volt az álláspontja. Válaszom annyi volt rá, hogy mert jól érezzük magunkat együtt és bármi lehet a kapcsolatból. És mivel már alkohol befolyása alatt volt gondoltam elfelejthetem ezt a beszélgetést. Buli folytatódik igaz már nem sokan vagyunk. Hozzánk mentünk és egy iszonyatosan jót szeretkeztünk. Aztán aludtunk:)
Ébredés után bementünk munkahelyére, segítettem neki ezt-azt. Este hazamentem. Közben elgondolkodtam hogy miért is lehetne ebből egy komoly hosszú távú kapcsolat?
Gondoltam majd megbeszélem vele ha együtt leszünk.
Hétfőn csak telefonon beszéltünk. Mondta hogy szabad és hogy pihen, ügyet intéz stb. Én is haza tudtam menni pihenni mert fáradt voltam. Este megint beszéltünk telefonon, hogy haverjaival van egy kicsit iszogatnak. Jóéjt kívántunk egymásnak.
Tudtam én hogy ebből egy nem kis buli fog kialakulni; de hát had érezze magát jól, szabad emberek vagyunk ismerjük már annyira egymást hogy korrektek vagyunk.
Aztán hajnali 4kor jött egy sms. Tudtam hogy Ő az és gondoltam, hogy most ért haza és csak értesít.
Minden stimmelt csak utóbbi elképzelésem volt téves.........ugyanis azt írta, hogy amiről szombaton beszéltünk az igaz és hogy nincs értelme folytatni. Köszön mindent de hagyjuk és reméli barátok maradunk.
pfff.......nem tudtam rá mit írni, visszaaludtam. Eleve sms-ben szakítani.......na mindegy. Ez ma hajnalban volt, gondolom az illető még alszik.
Ti mit tennétek????:P

Gumit nem használtunk, Tescoba nem voltunk, katona nem volt (nem mondta hogy lett volna)
kommentek??