A blog rendszeres olvasói tudják, hogy imádunk az olvasóinknak kedveskedni, csütörtökön eljön a Szakítós Mikulás a Főbe-járatba, és porig aláz mindenkit, és itt még nincs vége az ünnepi szezonnak, mert már olyan is van, hogy Szakítós Jézuska. (Kitaláltuk, hogy legyen.) A Szakítós Jézuska az olyan, hogy szereti művészeteket, a szép magyar verseket és a szép magyar designokat. Nem volt még nálunk játék, most kipróbáljuk milyen az. Gyertek, játsszatok, nyerjetek.

A lényeg.

Mi vaaan?

Igen, merülj alá a gondolataidba, és költs egy igazi szakítós verset! Természetesen nem a kortárs magyar költőket szeretnénk karácsonyra meglepni (őket is, ha olvasnak minket, ld Karafiáth), hanem azt szeretnénk, ha Te kedves olvasó, számodra szimpatikus stílusban megfogalmaznád a szakításodat! (Szakítósversre itt találhatsz példát, Tosoki Áron csodálatos blogján megnézheted, mit értünk mi költészet alatt.) Lehet a mű - kedved szerint - édes-bús, felszabadult, szánakozó, kuttúráttan anyázós, egyszerűen vidám vagy éppen vitriollal fűszerezett, csak arra ügyelj, hogy a szakításról szóljon, forduljon elő benne a FORMA szó, illetve a megnyerhető ajándékok közül egy vagy több tárgy neve!

Mikor?

Most. December 8. és 14. között (eredményhirdetés december 15-én, ugyanitt)


Hová küldd el?

Küldd szakítós versedet a szakitshabirsz@gmail.com e-mail címre, „FORMA” tárggyal!


Mi az a megnyerhető tárgy?

A 10 legjobbnak ítélt költemény – amelyet persze a játék után közzé is teszünk - beküldője egy-egy formás ajándék tulajdonosa lehet!

Kisorsolunk 2 szett Moufles duplakesztyűt, 2 szett Heart2heart fésűt, 1 Fotofalls képtartó állványt, 2 Chocolate számológépet, 1 Ouch! voodoo fogpiszkáló-tartót, 1 Sun jar napelemes befőttesüveget és 1 Tallulah ugróállatot – tekintsd meg a képeket vagy, további részletekért, a FORMA vadiúj honlapját!


(Kedves Játékosunk! Ezúton tájékoztatunk, hogy a játék során egy címről csak egy levelet veszünk figyelembe, játszani 2008. december 14-én éjfélig lehet, az ajándékok képei illusztrációs célt szolgálnak. A játékra beérkező e-mailek adatai automatikusan rügzítésre kerülnek a FORMA adatbázisában, a FORMA az e-mail címekre a jövőben hírleveleket kíván kiküldeni, a tudomására jutott adatokat harmadik félnek nem adja át. A játékra való jelentkezéssel, azaz részvételi e-mail küldésével automatikusan elfogadod a fenti feltételeket. Megértésedet köszönjük.)