Gyertek, játsszatok, nyerjetek: kedd éjfélig még küldjetek nekünk szakítósverseket, amelyekben szerepel a FORMA szó (ők adják ugyanis az értékes nyereményeket), valamint egy vagy több megnyerhető ajándéktárgy neve.

Ha nagyon nem megy a verselés, de nagyon-nagyon szeretnétek nyerni, akkor írjátok meg nekünk (akár rímbe szedve) a Forma pontos címét.

A tét még mindig ugyanaz: kisorsolunk 2 szett Moufles duplakesztyűt, 2 szett Heart2heart fésűt, 1 Fotofalls képtartó állványt, 2 Chocolate számológépet, 1 Ouch! voodoo fogpiszkáló-tartót, 1 Sun jar napelemes befőttesüveget és 1 Tallulah ugróállatot – tekintsd meg a képeket vagy, további részletekért, a FORMA vadiúj honlapját!

Eredményhirdetés december 17-én!

Küldd szakítós versedet a szakitshabirsz@gmail.com e-mail címre, „FORMA” tárggyal!



(Kedves Játékosunk! Ezúton tájékoztatunk, hogy a játék során egy címről csak egy levelet veszünk figyelembe, játszani 2008. december 14-én éjfélig lehet, az ajándékok képei illusztrációs célt szolgálnak. A játékra beérkező e-mailek adatai automatikusan rügzítésre kerülnek a FORMA adatbázisában, a FORMA az e-mail címekre a jövőben hírleveleket kíván kiküldeni, a tudomására jutott adatokat harmadik félnek nem adja át. A játékra való jelentkezéssel, azaz részvételi e-mail küldésével automatikusan elfogadod a fenti feltételeket. Megértésedet köszönjük.)