Ilyen történetünk még nem volt, hogy a szülők ultimátumot adnak a lányuknak, hogy tanulás vagy nem tanulás. Kemény történet, mondjatok véleményt.

Egy ilyen gyerek szulo szakotos sztori. A szulok nem tudják felfogni h
a 8 oras napi beosztason kivul is van elet. Hogy a gyerekeiknek nem az
a feladtuk h az o elvarasaik szerint eljek az eletuket, hogy nem
kotelezo neki is az o demonjaikkal megkuzdeni.

Vannak szulok akiknek az kell a biztonsaghoz h egy masik embert
fuggesben tartsanak az en szuleim ilyenek es ezidaig fizettem az arat.

ha akarjatok publikaljatok

udv,
Nyuszika158

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

reply:

ha azt hiszitek hogy barmivel is ravehettek valamire, nagyon tevedtek.

d.

2009/1/26
>
> Szia Nyuszika!
>
>
>
> Apu most mondta, hogy nem akarsz tovább tanulni. Teljesen meg vagyok döbbenve, hiszen abban a reményben/hitben finanszírozzuk az életedet, hogy néhány év (2-3?) alatt befejezed a tanulmányaidat és a magad lábára állsz. Ha most nem folytatod, akkor örökre eljátszod azt az esélyt, hogy államilag támogatott nappali képzésben vehess részt. Döntsd el, hogy kisbaba vagy és ellátásra szorulsz, de akkor költözz haza és mi szabjuk meg a határokat, vagy állj a magad lábára! 29 éves leszel, ez már nem az a kor, amikor a gyerekek a szüleiktől függenek. Most még van lehetőséged arra, hogy csak a tanulással törődj és ne kelljen a kenyérért sem megdolgoznod. Ha most nem folytatod, akkor el kell menned dolgozni (akármit!) és később, ha meggondolod magad, egyáltalán nem biztos, hogy képesek leszünk fizetni a tanulmányaidat és a megélhetésedet is. Nagyon gondold meg, hogyan döntesz! Üljünk le, beszéljük meg, hogyan tudnánk segíteni abban, hogy mégis inkább tanulj! Nagyon nem örülnék neki, ha meg kéne hoznunk azt a döntést, hogy nem asszisztálunk tovább ehhez az időhúzáshoz. Márpedig az óra ketyeg! Ha nem kínálsz magadnak és nekünk valamilyen megoldást, akkor nekünk kell döntenünk. És szerintem tudod, hogyan fogunk dönteni. Nem akarlak sem fenyegetni, sem kényszeríteni semmire, de képzeld magad a mi helyünkbe! Ez így számunkra teljesen kilátástalan... És egyáltalán nem fair!
>
>
>
> Két lehetőséget kínálok:
>
>
>
> TE MI
>
>
>
> 1. tanulsz, vizsgázol, igyekszel befejezni az egyetemet fizetjük a rezsidet, az internetet, a kábelTV-t, a tankönyveidet és havi 100 e forint zsebpénzt
>
> 2. nem tanulsz fizetjük a rezsidet, ami nem tartalmazza a kábelTV-t, az internetet és egy fillér zsebpénzt sem
>
>
>
> Sírni van kedvem!
>
>
>
>
>
> P.s.: ha van jobb ötleted, állj elő vele!