Kedves szakítósblog olvasók!

Ilyet még nem láttunk, hogy folyamatosan azután érdeklődtök, idén lesz-e feledhetetlen Szakítósbuli a Szerelem legvörösebb éjszakáján, február 14-én

Ilyen volt a tavalyi buli

Verespálnéval eléggé el vagyunk havazva, úgyhogy szívünk szerint annak örülnénk a legjobban, ha kivételesen ti szerveznétek meg a szakítósbulit, és ehhez a bloghoz ez illene a legjobban. Persze jó lenne gyorsan leszervezni a helyet, az időpont úgyis adott.

Mi minden segítséget megadunk ehhez, vagyis:

1, ha felmerülnek helyszínek, akkor azt a blogon megszavaztatjuk (a Corvintetőt megkérdezem, ilyen szempontból irányított lesz). Ha valakinek nagy családi háza van, akkor menjünk oda, ha valaki egy szórakozóhelyen él, akkor oda. Budapest legyen a célpont, a vidékiek alhatnak a Pestieknél, ahogy ez lenni szokott. UPDATE: az ideális helyen van pia, lehet táncolni, lehet beszélgetni, mindent lehet.

2, ha van már fix hely, akkor azt onnantól kezdve folyamatosan reklámozzuk. Ugyanígy a Facebookon és a Wiwen is népszerűsítjük.

Mit kérünk tőletek?

Szervezkedjetek (hely, dj, pia etc.), derítsétek ki, minek örülne a nép a legjobban, hányan lennénk, van-e egyáltalán értelme a bulinak, hogy ne ketten legyünk Verespálnéval, bár az sem lenne rossz, hiszen elég jó fejek vagyunk ahhoz, hogy már ketten is jól érezzük magunkat. Mindent írjatok ide kommentbe, vagy jöhet levélben.