Úgy látszik, a társasjátékozás mindig szakításba torkollik.

 

A kép innen

Kedves Szakíts ha bírsz!
Egy időben rendszeresen olvastam a blogot, ez segített át egy nagy csalódáson! Ezt köszönöm is! Cserébe megírom az én történetemet, ebből is lehet tanulni! 2002-ben kezdődött az egész, másodikos gimnazista voltam, egy internetes oldalon ismerkedtünk meg X-el! Hosszas levelezgetés után fél év mulva találkozunk, de akkor már szerelmesek voltunk... azaz azt hiszem, mára már ebben sem vagyok biztos. Eltelt 5 év, minden elölrelépés nélkül. Így utólag visszagondolva akkor kellett volna kilépnem abből a kapcsolatból. Mindketten befejeztük az iskolát, én már javában dolgoztam, ő akkor végzett. 2008 januárja nagy fordulat volt az életemben. nem emlékszem teljesen, hogy mi hogyan történt de megpróbálom elmesélni. Egy péntek este fölutaztam hozzá Pestre, hogy együtt töltsük a hétvégét. Furcsa volt, de nem akartam látni. Jöttek a haverok, és leültünk társasozni... Jelzem, gyűlöltem ezt a játékot, de hát ő szerette.
Miután lement a játék, kettesben maradtunk, elindultunk vacsorázni, mivel már majdnem éhen halltam, és akkor jött a BUMMM! "Nem akarok összeköltözni veled!" -Már a hitelt intéztük, nézegettük a házat. Azaz ő, mert én mindenből kimaradtam, sokmindent az anyukájától kellett megtudnom.-
Életemben nem kaptam akkora pofont, és akkora csalódást. nem kívánom azt az érzést, amit akkor éreztem. Minden magyarázat nélkül kidobott. Vagyis hát néhány hónap után kaptam magyarázatot: Elmúlt a szerelem! Jaaaaaaa köszi!
6 év után új életet kezdtem, csak az volt a baj, hogy nem találtam saját magam. Ennyi idő alatt az emberek felveszik egymás életét, kialakul egy napi ruitn, ami nállam a szakítással elveszett. Mindent elölről kezdeni, új barátokat szerezni. Nem bánom, mert így visszagondolva, jobb dolog nem is történhetett volna velem aznap. Véget ért egy élet, de elkezdődött egy új!
8 hónapja van valakim, akivel nagyon szeretjük egymást, de ott a kis ördög bennem, és minden éjjel mikor melléfekszem, átszalad az agyamon, hogy vajon mikor fog elküldeni, mikor mondja azt hogy elmúlt?