Kimegyunk a folyosora, kerdezi h emlekszek-e. Mire? Hat a pentekre. Hat nemigazan, csak arra h kegyetlen sok tomenyet ittam. Beut a krach, csaj bevallja h vele smaroltam.

A kép innen

Na ugy dontottem megirom az en tortenetemet is. Az ekezetek hianyaert elnezest, laptop.

A sztori foszereploje, en, Akos, jelenleg 20 eves him, kezdete pedig az elso gimnaziumi ev. Vagjunk is bele. Elso komolyabb kapcsolatbol kikeveredve, (golyataborban jottem ra h nekem nem az a csaj, leginkabb perpillanat egy se mert fontosabb a sport) friss gimnazistakent elveztem az eletet. Kozos borozgatosak haverokkal, bulik, stb. Eljovendett a golyabal ideje, nemi alapozas utan belevetettuk magunkat a buli forgataba. A nemi alapozasnak azert eleg eros hatasa volt a szervezetemre, elotte nemigazan ittam, max apammal egy-egy sort neha. A lenyeget kimondva: seggreszeg voltam. Alkoholmamoros allapotban elkezdtem tancolni egy csajjal, sotetbe es az alkohol hatasa alatt egesz jo csajnak tunt, megvolt rajta minden ami kell, smaroltunk, aztan haverok hivtak h menjunk mar at a kocsmaba inni valamit, mentem veluk, csaj ottfelejtve. Hajnalban teleportalas haza, kovetkezmenyek, de ez a sztori szempontjabol lenyegtelen.
Hetfore sikerult kikergetni a kalapalo torkpeket a fejembol, gyanutlanul baktattam az iskola fele, nem is sejtve h az az ominozus pentek mennyire meg fogja hatarozni a gimnazista eveimet. Jo szokasom volt koran elindulni a suliba, mivel elotte mindig osszeszedtuk egymast a haverokkal. 7:20 korul megerkezunk, lecuccolunk a terembe. Odajon hozzam egy osztalytarsam (Agi), barna haj, szep szemek es eszmeletlen igenytelen oltozkodes (kinott fiuruhak, kesobb lesz magyarazata),  a 2 honapos iskolaido sikerult megutaltatnia magat az egesz osztallyal, h beszelni szeretne velem. Mondom legyen. Kimegyunk a folyosora, kerdezi h emlekszek-e. Mire? Hat a pentekre. Hat nemigazan, csak arra h kegyetlen sok tomenyet ittam. Beut a krach, csaj bevallja h vele smaroltam. Elkuldom a francba, eleg bunkon, h az a csaj normalisan oltozkodott. Csaj sirva el.
Eltelik par honap, egy komoly serules miatt nem tudtam folytatni a sportot. Uldogelek a torzshelyemen baratokkal, nekik pizsiosztas du 5 korul, nekem meg nem volt kedvem, hirtelen otlettol vezerelve felhivom Agit h nincs-e kedve kicsit kocsmazni velem (kocsmazas nem pialast hanem beszelgetest-sorozest takar) Furcsa volt h sirva veszi fel a telefont, rogton igen mond es 5 perc alatt ott volt a kocsmaban, holott a varos masik felen lakott. Megerkezik, kisirt szemek, felrepedt szaj. Erdekes. Vigasztalom, iszogatunk, semmitmondo temakrol beszelgetunk. Nemigazan ismertuk egymast, leginkabb senki se ismerte az osztalybol mert magaba zarkozott lany volt. Egyszer csak kibukik belole minden, van egy eroszakos apja aki folyton veri, ket batyja aki szinten veri, es egy anyja akin mar vegigment a fel varos, es az anyja hibaiert veri ot a tobbi csaladtagja, teljesen elhanyagoljak, a batyjai levedlett cuccait hordja, ilyenek. Beszelgetunk tovabb, csong a teloja. Apja ugy ordit bele h meg en is hallom a kocsma hatterzaja mellett is... Azonnal menjen haza mert kulonben agyonveri. Agi nem akar hazamenni, telik az ido, apam hiv h hol a bus feneben vagyok. Elmagyarazom neki a helyzetet, mondja h menjunk haza ott megbeszeljuk. Elmegyunk hozzank, faterom nagyon normalis ember, felajanlja Aginak h nalunk alhat, aztan masnap beviszi a rendorsegre feljelentest tenni. Agi sirva elrohan, nagynehezen sikerul megfogni. Fel az apjatol, feljelentest nem akar. Nalunk alszik, semmi extra, apam reggel hazaviszi es megmondja Agi apjanak h peppe veri az arcat ha megegyszer ilyenrol hall.
Agival egesz jo baratok lettunk, de kozben nekem voltak mas kapcsolataim, meg dolgoztam apam cegenel, eleg kemenyen. Eltelik kozel egy ev, egyre tisztabban latszik h tobb van itt mint baratsag, mindkettonk reszerol. Masodik tavaszan osszejovunk, ekkor a kapcsolat kb csak papiron letezik, osztalyban nem reklamoztuk, barataim koze nem akart lejonni, a munkan kivul meg eleg keves szabadidom volt.
Osztalykirandulas, tobbnapos Bakony. Bogracsozas, tuz bamulasa, borozgatas haverokkal. Ulok a szeken es egyre jobban hianyzik. Isteni csoda folytan eppen jon ki a hazbol, legjobb baratom, Peti (szerintem tudta rolunk) hivta hozzank borozni. Agi nemigazan akar jonni (osztaly ugye utalja) de megis ugy dont h jon. Iszogatunk tovabb, egyre kozelebb jutunk egymashoz, asztal alatt fogjuk egymas kezet, egyszer csak sirva lekap h nem birja igy tovabb, legalabb a suliban legyunk egyutt rendesen, ha mar a munka miatt csak hetvegente tudok torodni vele. Onnantol kezdve sunshine, beindul a szerelem teljes gozerovel, munkat egyre inkabb hanyagolom, apam megerti. Termeszetesen az o csaladja semmirol sem tud.
Eljon a nyar. Ilyenkor szokott az lenni h ki sem mozdulhatotthonrol. Ez ugye nem tul jo, ezert kitalaljuk h bevallunk a csaladjanak mindent. Evzaro utan par nappal atmegyek hozzajuk, bemutatkozok es elmondom h mi jaratban jottem. Apuci bekattan, utne a lanyat, engem mindent. Hatrany az h apuci 170 cm, 60 kg alkesz en meg egy jol megtermett 2 meteres "rockerbarom" es a sportolas kozben felszedett izmok se tuntek el. Fel ora hiszti utan elmagyarazom neki h ez a viselkedes nem mukodik, oruljon h nem lett feljelentve anno a rendorsegen. Nagynehezen "aldasat" adja a kapcsolatra. Agi ezentul szinte egesz nap nalunk, ittalvas tiltva, minden este hazakiserem es megmutatom magam apucinak es batyuskaknak. Agi elete innen eles fordulatot vesz, apuci kedves es megerto, hajlando a lanyat nokent elfogadni, normalis ruhakat kap, kozmetikus, megismeri a gyanta szepsegeit, stb, szoval noiesedik. Bomba csaj lesz belole szeptemberre, neznek is az osztalytarsak. Az atalukalasnak persze voltak egyeb kovetkezmenyei, ezt majd kesobb. Mulik az ido, Agiek szulei valnak, apuci munkat kap, batyokak kulfoldre el melozni. Kapcsolatunk legszebb 9 honapja jon, szabadsag, szerelem. Felszavakbol megertjuk egymast, befejezzuk egymast mondatait, teljes osszhang, kozos erdeklodesi kor, elvittem szinhazba azota imadja, magyarul rozsaszin kod. Harmadik utani nyaron kezdett romlani a dolog, egyre furcsabb lett, zarkozotabb, kevesebb program, kifogasok (elkezdett tancolni es sokat kellett probalni,persze...), augusztusra eljutottunk odaig h csak az egeszsegugyi szex celjabol talalkoztunk szinte.
Itt alljunk meg egy kicsit. Elkezdtem gondolkozni az elmult idoszakon. Mi tortent velem? Talaltam egy lanyt akivel sulve-fove egyuttvagyok, quasi ramakaszkodott. Barataimat elmarta, a munkamat otthagytam, kevesebbet tanulok, "mert mi ketten elegek vagyunk egymasnak, nem kell mas" Rajottem h ez igy nem mukodik. Ujraepitettem a szocialis eletem, probaltam bevonni, de o ezt nem akarta, szinte nem is lattam. Nem ert meglepeteskent, de lesujtott a hir amikor ugy dontott h legyen vege. Kertem h probaljuk meg folytatni ugy nem fojt meg, normalis eletet elunk egymassal. Nem. Oke, elfogadtam, de kibuktam, ket ev az megis ket ev.
Baratok szerencsere mellettem voltak, azutan is h elhanyagoltam oket Agi miatt. A kapcsolatunk rengeteg problemajara jottem ra. Az elkovetkezo par honap futo kapcsolatokkal telt.
Valtsunk egyet. Egy honappal a szakitas utan vagyunk, menza. Leulok egy ismeretlen tarsasaghoz, magyar fakt miatt 4ig bent voltam, mindenki mas mar otthon. Szimpatikus arcok, alapbol jofej ember vagyok, elkezdunk beszelgetni. Valahogy a tancra terelodik a szo, mivel a szalagavato tancot tanultam. Az asztalnal az egyik srac tancol. Ismeri Agit. Megdugta Agit. A tanccsoport nagy resze megdugta Agit. Paff. Szende szerelmem egy ordas kurva... Sejthettem volna, igy jartam.
A sztorinak meg nincs vege, remelem meg nem unjatok nagyon :) Futo kapcsolatot befejezve sorozgetek egy kocsmaban, csak ugy. Szembe velem egy masik srac sorozik. Atulok hozza, beszelgetunk. Jon meg par arc, osszehaverkodok veluk is, iszogatunk, jo arcok, uj baratok. Bejon egy lany az ajton, rogton megakad raja a szemem. Vekony, formas, gyonyoru szemek, igenyes megjelenes. Eldontottem h nekem ez a csaj kell. Koszon! Kiderult h annak a barati tarsasagnak a tagja ahova epp leultem. Koszonom Istenem! Beszelgetunk egyre szimpatikusabbak vagyunk egymasnak. Odajon a srac aki eloszor volt ott es lekapja a lanyt. A baratnoje. Bazd meg... Nekem ez a lany akkor is kell. Elhivnak hazibuliba, csaj vegig rajam log, en meg rajta. Pasijat epp dobni akarja es amugyis, mar amikor bejott megtetszettem neki. Szot tett kovetett, egy het mulva pasi repul. Azalatt az egy het alatt folyton egyutt, titokban, de meg egy csok se csattant el, huseges tipus. Osszejovunk, az exe ideges, de azert maraduk azzal a tarsasaggal, kozben az en barati korom is jon es megy a nagy haverkodas. A lany, hivjuk Dorinanak Agi teljes ellentete, tarsasagi leny, kedves, onzetlen, egy csoda.
Lehetne itt is a sztori vege, de nincs. Eljon a teliszunet, karacsonyi musor (ugye nem felejtettuk el h Agi az osztalytarsam) Agi egyszer csak sirva odajon bocsanatot kerni, h sajnalja, az apja fenyegette, szerette volna elmondani es velem lenni de felt... Aha persze, nah mindegy egymas szajaban kotunk ki hirtelen. Jo volt vele ujra, nagyon jo volt. MPG. Rajottem h mennyire hianyzott, viszont arra is h tulsagosan haragszom ra es Dorinaval akarok boldog lenni. Elmondom neki, siras, feljon hozzam, szeretkezes. MPG meg mindig... Tul jo volt vele, nem tudtam elengedni. Kettos elet, apam folyton olt h mekkora szemet vagyok, ne csinaljak ilyet Dorinaval (igaza volt) Suliban es utana Agival, keso delutan a haverokkal es Dorinaval, este Dorinaval... Neki se volt otthon minden rendben (vonzom a problemas csajokat), hozzank koltozott ket honap utan. Agi ragja a fulem h dobjam ki Dorinat, es legyek vele, de oszinten bevallva Agihoz csak a megszokas es a jo szex kotott. Dontest hoztam, mondtam neki h ezt igy tobbet nem, nem akarom ezt tovabb, Dorinaval es csak vele akarok lenni. Hiszti, elmegy. Fel ora mulva Dorina hatalmas fejjel jon haza h beszelt Agival es mindent tud. Ki mint vet, ugy arat, ezt megszivtam, ket szek kozott a foldre, stb kozmondas. Itt tenyleg ketsegbeeestem es rajottem h mennyire fontos nekem Dorina. Bevallok mindent, elmondom h miert csinaltam, bocsanatot kerek, konyorgok. Dorina megbocsat, tenyleg egy angyal, meg se erdemlem. Azota elunk boldogan, mar kulon lakasban, a baratok megmaradtak, gimit elvegeztem, dolgozok es mellette tanulok levelezon, boldogsag minden. Agi persze meg probalt meg parszor kavarni de halistennek sikertelenul. O azota is boldogtalan (talan tenyleg szeretett es csak elvezni akarta azt h mar nem utaljak a not latjak benne? mindegy mar, azota mondjuk mar a fel varosnak megvolt) havonta legalabb egyszer felhiv h mi lenne ha, meg mindig velem szeretne lenni mindenki mas csak potlek. Sokat tanultam abbol a 4 evbol, sokat hibat is kovettem el, de orulok h most boldog eletet elhetek Dorinaval. Remelem igy is marad, mindketten egy eletre tervezunk mar.
+ info: dorina es en ugyanabban az evben, ugyanazon a napon, egy ora elteressel szulettunk. O az idosebb :)