Csókcsata, meg az egyetlen erogén zóna.

Sziasztok szakítósok!

Tudom, hogy kiakadtok, de nem érdekel, olvassatok ilyet is. Esetleg nézzetek át a megcsalós blogra.

Én fiú (35) éves, Lány 18 éves. A történet idején volt feleségem, igaz enyhén frigid , és egy csodálatos 5 éves fiam. Munkámból kifolyólag járom az országot, beszélgetek, s találkozom izgalmas nőkkel is. Így történt, hogy megismerkedtem Ellával (fentebbi 19 éves Lány). Sokat beszélgettünk. Gyorsan telt el a délután majd az este. Korához képest igen művelt és intelligens leány volt. Nem bazmegelt és faszkalapozott. Hazáig kísértem, ajtóban volt egy puszi is. Telefonszámot cseréltünk. Természetesen az első alkalommal nem tettem ajánlatot arra nézve, hogy megdöntöm. Rutinosabb voltam már attól. Jobban ismertem a nőket. Tudtam, várni kell a másodikig. A nők már csak ilyen önkínzók. Kefélni akarnak veled, de várnak még, hátha attól jobb lesz! Nem lesz jobb! Másnapomat úgy intéztem délután ráérjek. Elmentünk a strandra. Fizetek mindent, mint a katonatiszt. Stratégia be is jött, hisz számoljunk, ez már a második alkalom. Meleg-vizes termál részre áthúzódtunk. Csókcsata, simogatás és hopp, keze máris megtalálta az egyetlen erogén zónámat . Ugye tudjátok mire gondolok! Természetesen otthon nem vallottam be, helyt álltam én az asszony előtt is. Boldog másfél év következett laza kapcsolattartással. Rábeszélem jelentkezzen egyetemre. Egy vidéki egyetemre fel is vették a lányt. Albérletében találkozunk, amikor a munkám engedi. Őszinte lévén a lány, egyik alkalommal beismerte összejött egy velekorú pasival az egyetemen. Férfiúi önérzetem bántotta, de tudtam, hogy ez bármikor bekövetkezhet. Rábeszéltem, amikor én itt vagyok, legyek az első, egyébként meg gyűjtse a kellemes emlékeket, nem vagyok én irígy! Egy alkalommal a másik fickója beszélni akart velem. Beszélgettünk hármasban. Szerencsétlen gyermek idiótát csinált magából annyira izgult. Valszeg értett a kvantummechanikához, de ebben a nőért való versenyhelyzetben ez szart sem ért. Ettől függetlenül a háborút a pasi nyerte, hisz ő ott volt vele minden nap. Én meg csak akkor tudtam menni, ha a munkám oda szólított. Volt búcsúszex ahogy az kell, és volt búcsúmondat is a megtépázott hiúságom helyreállítása végett: Én meglovagoltam két lovat egyszerre, Te viszont, két szék közé fogsz ülni!
Jóslatom bekövetkezett, a pasi 4 hónap múlva dobta. Visszaakart jönni, de nem fogadtam vissza. Akkor már volt másik szeretőm.
Utóélet: Én azóta is boldog családi légkörben élek és szeretőt is tartok. Gyermekeim, azóta a feleségemtől született még egy lányom , egészségesek kiegyensúlyozottak. Ella férjhez ment, gyermeket nevel. A másik fickóval nem tudom mi van. Nem is érdekel. Azért írom ezt még le, hogy megkíméljem a sok jós-tehetséget a melléfogástól, miszerint mekkora nagy kárt tettem az emberekben, meg biztosan öngyilkos lett mindenki a környezetemben.

Tanulság: Légy céltudatos, akkor jobban elviseled a pofonokat és hamarabb összeszedet magad!

Tisztelettel: T