Ő egy magányos farkas(ember) típus, aki nem tud vagy inkább nem akar tartós kapcsolatban élni. Nem vezet sok jóhoz ha összezárunk egy kapcsolatfüggőt egy örök agglegénnyel.

A kép innen

Szervusztok!

Úgy érzem, nekem is meg kell írnom a magam történetét. Valójában azért, mert bízom benne, hogy ő is olvasni fogja.

Véget ért a mi határozatlan idejű kapcsolatunk - ami már magában értelmetlen, mert minden kapcsolat határozatlan idejűnek indul, kivéve ha életünk végéig boldogságban élnénk együtt, de itt erről szó sem volt.
Egészen komoly evolúción ment át ez a kapcsolat a maga tíz hónapja alatt. Úgy kezdődött az egész, hogy mindenféle gondolkodás nélkül leszólítottam egy szórakozóhelyen. Izgalmas egyéjszakás kaland lett belőle. Azt hittem, soha többet nem fogom látni, de mégis felhívott másnap. Aztán többéjszakás kalanddá fejlődött. Hosszasan ecsetelte éjszakánként, hogy ő nem lehet az én pasim, mert annak nem lesz jó vége. Hát, ez nem volt túl biztató, de mégsem küldött el. Mivel nem lehetett a pasim, hát lettünk szeretők. Ez így hónapokig tartott, és megelégeltem a bizonytalanságot. Sikerült megbeszélni, hogy ez mégiscsak egy kapcsolat és tartson addig ameddig jól érezzük magunkat. Ezután jött az érdemi rész. Kiegyensúlyozott, nyugodt és boldog kapcsolatban éltünk, éppen csak a szerelem hiányzott. Sokminent tanultam tőle (a photoshop, a krumplifőzelék és a motorok rejtelmeit). De idővel unalmas, érzelmektől mentes és semmitmondó kapcsoltat lett belőle. Ő egy magányos farkas(ember) típus, aki nem tud vagy inkább nem akar tartós kapcsolatban élni. Nem vezet sok jóhoz ha összezárunk egy kapcsolatfüggőt egy örök agglegénnyel. Mivel azt hiszem nem rajtam múlt a boldogságunk, ezért nem tudtam kimondani, hogy hagyjuk abba, pedig már a szám szélén volt, amikor egy este hirtelen azt mondta, hogy vége és ha élhet közhelyekkel, akkor legyünk barátok inkább. Lényegében az utóbbi hónapokban is azok voltunk. Megbeszéltük az élet apró dolgait és egy ágyban aludtunk. Semmi szex. Sajnálom, hogy vége, mert sok mindent szerettem benne, de lehet, hogy tényleg barátok leszünk idővel. Igazából nem tudom, miért voltunk ilyen sokáig együtt.
Tanulság: Bármi lehet egy leszólításból. Sosem fogom megérteni a férfiakat.

További szép nyarat!