Gerinctelen férfiak, szevasztok!

Lelkes olvasokent elgondolkodtam, h melyik tortenetemet is lenne erdemes elmeselni, mert van boven, es legtobbje eleg szanalmasan vicces. (Elnezest, ekezeteim nincsenek!)

Ez a sztori jo masfel eve tortent. En 28 eves no, o 33-4 eves pasi. Februar vegetol marcius vegeig cegem jovoltabol 3 utazas gyult fel, aminek nagyon orultem, foleg, hogy osszejott a varva vart tengeren tuli ut is, amit egybe kotottem egy kis nyaralassal.

Az elso egy hetes ut utan otthon toltottem egy hetveget, ami – baratnoim jovoltabol – tele volt remek koncertes, froccsozos programokkal. Szombat este sikerult megismerkedni az emlitett uriemberrel, aki magassagra abszolut nem az en tipusom, de a viselkedese bejott, mint ahogy a zenei izlese es a humora is. Annyira jol ereztuk magunkat, hogy nem nagyon akarodzott atmenni a masik buliba, ahova az eppen aktualis szeretom vart, de persze mentem.

Telefonszamom elkerte, es kb. 20 perc utan mar irta is, hogy jonne utanunk a masik szorakozo helyre, de hat ugye…

Mindegy, en masnap enyhe fejfajassal elutaztam meg egy hetre. Folyamatos e-mail- es sms-ozon. Kozben atszerveztek kicsit a tengeren tuli utam, ugyhogy arra volt otthon idom kb., hogy az egyik borondbol atontsem a masikba a tisztalkodo cuccokat, a teli ruhak helyett pedig a nyari holmikat elokaparjam a szekreny melyerol. Meg 1-2 muszaj teendot belepreseltem a szoros menetrendbe, es akkor befutott a 20. telefon aznap, hogy biztos nem erek-e ra legalabb egy fel orara. Mivel jo idot futottam, ezert meg besuritettem ot is a programjaim koze. Nagyon jol ereztuk magunkat (foleg, hogy az igazi randizas nem kifejezetten jellemzo eddigi palyafutasomra, mert a legtobb delikvenst mar jo ideje ismertem, mire eljutottunk valameddig, szoval ezek a nagyon kezdeti ismerkedos reszek mindig kimaradtak), de nekem indulnom kellett.

Kovetkezo 3 het alatt folytatodott az e-mail es sms aradat. Teljesen feltoltodve ertem haza 2 het munka es 1 het pihenes utan.
Masnapra randi szervezes. Mar nem emlekszem pontosan, hogy azon a randin-e vagy a kovetkezon, de nalam kotottunk ki. Meg nem dontottem el, hogy lefekszem-e vele vagy sem, mert voltak zavaro tenyezok vele kapcsolatban, amikkel igyekeztem nem foglalkozni.
Lenyeg a lenyeg: mivel jol csokolt, ezert engedtem, hogy ott maradjon. Hat, kar volt! Nem azt mondom, hogy a meret a lenyeg, de amikor az ember szex kozben a masnapi bevasarlo listajat allitja ossze, az gaz. Az meg hagyjan, hogy kicsi volt, de ezen felul meg hihetetlen bena is volt. Nem igazan ertem a mai napig, hogy ennyi idosen hogy lehet valaki ennyire ugyetlen es tapasztalatlan. Eleinte meg igyekeztem jobba tenni, de annyira remenytelen volt, hogy feladtam, es valoban a masnapi teendoimre koncentraltam inkabb. Utana ott aradozott, hogy mennyire nagyon jo volt neki! Csorikam! En meg alig birtam ki rohoges nelkul…
A kovetkezi hibat ott kovettem el, hogy hajnali 2-kor nem tettem ki a szuret. Nem vagyok egy tul keson kelo tipus, de nehezen viselem, ha valaki hajnali 5-fel 6-kor nekiall pofazni mellettem, amikor nekem 8-ig nem kell felkelnem (raadasul hetvege volt). Es azt is viccnek tartotta, amikor igen alpari stilusban orditottam ra, hogy fogja mar be vegre, mert en aludni szeretnek.

Reggel elindultam a dolgom utan, o elkisert a megalloig; szerencsemre eppen akkor jott a buszom, amikor odaertunk. Adtam neki egy gyors puszit, majd bunko mod felugrottam a jarmure. Eleg erdekes arcot vagott.
Napkozben jott kb. 15 sms; 1-2-re valaszoltam is.
Masnap Forma–1 futam, en meg nagy rajongo vagyok gyerekkorom ota. Kenyelmesen, a kanapemra kuporodva neztem. Az utolso korok egyiken megszolalt a telefonom. Barom mod felvettem. Emberunk volt. Vasarnap delutan 4 korul total reszegen vinnyogott valamit a telefonba. Igen fagyosra vettem a figurat, mar amikor odafigyeltem, es nem a kepernyon probaltam kovetni az esemenyeket, de o csak nem vette a lapot.
Talalkozni akart velem, mert hisz pentek ejjel is milyen jo volt!! Nem ertem ra, mert szinhazjegyem volt aznap estere, meg az elozmenyek utan egyebkent sem... A “kapcsolatunk” utolso par mondata igy hangzott:

O: -Van szinhaz vasarnap?
En: - Oooooooooo… (kisse ertetlenul alltam a kerdes elott, nem tudtam hirtelen, hogy erre a hulye kerdesre mi a jo valasz)
O: - Minek mesz te szinhazba?
En: - Talan mert…… ooooooooooo… szeretek szinhazba jarni.
O: - Pedig velem sokkal jobban erezned magad, hisz annyira jo volt…!!
En: - Bocs, most mennem kell, leintik a futamot.

Es kinyomtam a telefont. Legalabb volt benne annyi, hogy ezek utan nem jelentkezett tobbe. :D