A blog történetének legjobb levele, gratulálunk hozzá! 

Helló.
Most összeszedtem magam, leírtam sztoriban a dolgokat, jót tett. :-)

amilyen a csók olyan a kapcsolat

1) Ovi. "Krisztián járunk?" (Azt hiszem egyszer megfogtuk egymás kezét. Ovis csók volt - orrösszeérintés.)
2) Általános iskola, női WC. Peti bejött velem és megmutatta az izéjét. Aztán az én izémre tette a kezét, a száját meg a számra. Bugyi fent.
3) Gimi, franciaterem. 3 hete jártunk. Első csók. (Ez mindenkinek ennyire nyálas élmény?!?!) Sokkolóan jó volt, de tényleg. Végtelenül finoman és megunhatatlanul fantasztikusan csókoltuk egymást. 1 hónap múlva bugyi lent. A szeretkezés is fantasztikus volt. Három évig maradtunk együtt, össze akartunk házasodni...
4) Wiw beérkező üzenet. "Ismerlek valahonnan?" "Nagyon szép lány vagy." Vadidegen udvarol. Fúdeizgi (három év monogámia után naná). Két randi. Egyetlen arcrapuszi csattant el, vissza a vőlegényhez. (Innentől fokozódtak a hasonló esetek, bár maradtam hű mindig, csók sem csattant sosem.)
5) Alkalmi munka, beérkező pillantás. Szőke jogász pasi, jóképű, intelligens. Másnap csörög a telefon "Szia, tegnap találkoztunk...". Randi. "Neked jegygyűrűd van?" "... ja." (Tudtam, hogy nem lehet ezt tovább. Megcsalni nem tudom a vőlegényem. Eddigieket is elmondtam neki, persze magam előtt is tagadva a tényt: hogy nem kell ahhoz csók sem, hogy megcsaljunk valakit - elég egy randi, akár egy tekintet. Véget kellett ennek vetni.) Második randinkon már nem volt rajtam gyűrű. Találkák, vacsora, hazakísérés, csók... Csók?! Ezt nevezi ő csóknak?!?! Baszki ledugja a nyelvét a torkomon... Oké, hogy fürge a nyelve (igen, pár héttel később bugyi lent), de kérem, egy csóknál két száj van, az kommunikáció, aktus már magában. .. Egy hónapig sem tartott a dolog.
6) Szórakozóhely, ismerős ismerőse. "Hogy mit hallgatsz az egyetemen?" ... "Teológiát? Azt nem a papok szoktak?" ... "Ja, hogy hittantanár vagy?" ... "Unitárius, tehát randizhatsz?" ... "Holnap? Igen, ráérek." Gyönyörű indulás, minden nap együtt. Csók a harmadik randin. De milyen csók... Tenger végtelensége, szellő simogatása, türelmes, majd hirtelen erőteljes, vad, érzéki őrület. Budapest leghangosabb szórakozóhelyén transzba estem a csókjától... Ő is transzban volt. ...Mint kiderült állandóan. ...Egy hónapba telt míg rájöttem, hogy drogos... Bsszmg.
7) Munkatárs. Új vagyok az irodánál de gyorsan kiszúrtam, hogy bűvöl. Először nem tetszik, fura a feje, szebbnek hiszi magát mint amilyen. A kollégáinak azt mondja én bűvölöm őt. Napersze. Csapatépítő iszogatás, alkohol. Egyre jobban bűvöl, meg kell hagyni, ügyes. Margitsziget, sétálás ketten (elvesztem, igen). Padon ülés. Jó a dumája: "...Ne félj, nem lesz semmi gond. Csak szeretném tudni, hogy csókolsz." Hát megtudta. Elájult tőle. (Meg kell hagyni, ő is elég jól csókolt. Profin. Talán túl profin...) Kért még. Ellenálltam... de milyen a női nem - egy hónapig bírtam. Lukat beszélt a lábam közé... Azt hittem, komolyan gondolja. (Tipikus, ugye?) Magáévá tett. Az én pupilláim kezdtek szivecske alakúak lenni, de... Három nappal később beleszeretett egy másik lányba akit én mutattam be neki. Hogy lehetek ilyen naív... Krvaélet.
8) Budapesti táncos hely. "I kissed a girl" ordít minden hangszóróból. "Hát próbáljuk ki!" "Oké!" I kissed a girl lett. Sőt. Hárman lettünk. Három lány csókolózik a táncparkett közepén. Egyik barátnőm ajka vastag, csókja hosszú. Másik barátnőm ajka keskenyebb, csókja éles. Körülöttünk 50 pasi nyáladzik. Elég jó feelingje volt a dolognak :-)...
9) Albérlet, mini-buli nálam. 2 pasi 2 lány. Csak sajnos mindenki rossz személybe szerelmes. A két lány kezdi a csókolózást (keskenyajkú barátnőmmel felidéztük a táncparkett hangulatát). A srácnak aki nekem tetszik annak a barátnőm jön be. Akinek meg én tetszem az meg nekem nem. Bár hagytam, hogy megcsókoljon, hisz orgia feeling volt (ne feledjük, ruha lekerülésről most szó sincs, ez élmény-csókolózás) nem csókolt jól. Erőszakos volt és durvanyelvű. Hazaküldtem. (A többieket is. Azzal a csávóval sem lett semmi akinek a barátnőm jött be.)
10) Egy helyre járunk úszni. Jó pasi. Iwiwen levelezni kezdtünk. Elsőrandi csókban végződött, bár én nem akartam. Hirtelen volt nagyon. Vágytam rá ugyan, de valahol meg nem. Túl gyors volt talán. Csókja mint egy tinié. Érzései túl odaadóak 3 randi után. Ez nekem sok. Dobtam. Aztán rájöttem, hogy nem kellett volna. Visszamásztam. 3 újabb randi után ő dobott. Oké, egy-egy az állás. Ismét újrakezdtük. Csókja most valahogy más. Sokkal jobb. Érzéseim egyre odaadóbbak. Ő is mintha... Egyre szebb a dolog. ...És akkor egyszercsak dob. Hogy nem jött el a mi időnk. Hogy majd ha eljön akkor tudni fogjuk hogy... Szerinte. (Hát szerintem meg a jó krvannyát azt.) Bizonyára nem vettem valamit észre. Annyira szerelmes akartam már lenni, hogy csak a jóra figyeltem. Nem tudom, hol volt az a pont ahol elhagytam a valóságot, túl friss az élmény. Pedig milyen jó pasi volt. És csak arra tudok gondolni, hogy basszus tudhattam volna az első csókjából. Mert abban benne volt minden. Valami nem stimmelt már akkor sem... Basszus, elegem van magamból, elegem van a pasikból.