Örök kérdés, de most a fiú volt fiatalabb, de összesen sem idősek.

Számít e a korkülönbség vagy nem?
Bárcsak soha nem beszéltünk volna arról a szar kocsiról!!!!

Egy 24 éves csajszi vagyok, aki másfél évet töltött el egy kapcsolatban 21 éves â01Eálom pasijávalâ01D. Eleinte zavart a 3 év korkülönbség, vagyis inkább engem, de mindenki azt hajtotta, hogy a kor az nem számít, ha valakik szeretik egymást! Hát igen hagytam magam meggyőzni és utána már tényleg nem érdekelt ahogy telt az idő. Megszerettem nem is kicsit és ő is engem! Annyira, hogy igen komoly terveink voltak egymással (eljegyzés, házasság, stb.) Büszkélkedett velem a haveroknak, hogy milyen komoly csaja van, és hát hogy bennem megtalált mindent, és el is vesz majd 3 év múlva feleségül. Ezt én tényleg elhittem mert tényleg hihető volt és az érzéseivel nem tudott átverni, hisz annyira sírt az elváláskor isâ026

A szakítás napja előtt:
Szép estének ígérkezett, főleg mert a hónapfordulónk előtti este volt. Minden egy szar kocsival kezdődött. Elmentünk kajáért és közben beszélgettünk. Elmondta nagy terveit, hogy venni fog egy új kocsit januárban. Mondta, hogy milyet és mennyiért gondolta. Én mondtam, hogy szerintem nem kellene olyan drágát vennie, hisz fizetheti majd egy jó pár évig és majd együtt kell fizetnünk. Ekkor hasított a szívembe a hatalmas felismerés mikor azt válaszolta: â01ENekem kell majd azt fizetniâ01D és különben is nála csak 5-6 évig lesz és addigra mire mi összekerülünk addigra már rég másik kocsija lesz!! ÁÁÁ Elkezdtem filózni, hogy akkor most hova tűnt a 3-4 év és hogy lett hirtelen belőle 5-6 év???
Összevesztünk ezen, vagyis én szóhoz sem tudtam jutni csak hallgattam, mint egy hal. Akkor összedőlt bennem egy világ, és akkor jöttem rá, lehet, hogy nem is ő lesz a nagy ő??? Hát aznap jól ott is hagyott persze én az egész estét végig bőgtem, hogy mi a francnak beszéltünk mi arról az átkozott kocsiról???
Másnap átjött és leültünk beszélni, aznap volt a hónap fordulónk! Míg én rózsákról és bonbonokról álmodoztam.. kaptam egy nagy órákig tartó bömbölős szakítást!! Ezekkel a szavakkal vált el tőlem. Kemény volt és határozott!!
â01EFigyelj! Én nem veszlek el téged sem 3, sem 4 év múlva, és nem akarom azt, hogy várjál rám 5-6 évet, és akkor majd ha esetleg nem jön össze köztünk a dolog belemenekülj egy szar kapcsolatba és boldogtalan házasságban éld le az életed!â01D â01EJa és muszáj az eszemre hallgatnom!â01D
Ezt követte a sírás! Kemény szavak, SOHA nem fog kimenni a fejemből!!

Azóta se tudom elhinni, hogy valaki hogyan képes az eszére hallgatni és nem a szívére? És ha valaki szeret valakit akkor hogyan tud lemondani róla??? Miért hangoztatta annyiszor, hogy bennem megtalált mindent és neki már más nem kell??? Átvert vagy egyszerűen csak beparázott? És ha csak beparázott miért csak most?? Eddig is tudta mit vállal!!!
Ezek után azt mondom, igen is számít a korkülönbség, ja és tervezni abszolút nem szabad!!!
Egy hónapja történt a szakítás de pokolian fáj és naponta megnézem azt az átkozott iwiwet is hogy mikor lépett be és hogy nem e írt valamit. Még mindig arra várok mikor fogja megbánni!!!!!! Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék arra, mi van ha tényleg a nagy őt vesztettem el, és többé már nem fogok senkit se így szeretni!??!!! És most ezt érzem! Elvesztettem a másik felem mindezt, azért mert rosszkor születtem, vagy, mert rosszkor ismerkedtünk megâ026..!!!!!