Ez mindig érdekelt: miért mindenki az msn-t használja ismerkedéskor?

Vége annak, ami még el sem kezdődött…

Üdv minden Szakítósnak!

Egy kedves lány ismerősöm (17) történetét írom le nektek, nevezzük V- nek az illetőt. Amit leírok, azt a Vele folytatott beszélgetésekből  építettem fel, hisz ő nem merte megmondani a frankót az ex-barátjának. Talán magára ismer az ex... Nem garantálom a lírai tökéletességet, de megpróbálok mindent érthetően leírni Nektek.

V. és az ő  ex-barátja 2008 nyarán ismerkedtek meg egy külföldi utazás során. Vége volt a nyaralásnak, a jó beszélgetéseknek ám nem telt el olyan nap szinte hogy ne beszélt volna V. a fiúval, nevezzük XY-nak. Aztán kialakult az idő múlásával egy „kapcsolat”, nem mondanám igaz kapcsolatnak, több okom is van rá. Talán az egyik dolog a távolság: XY budapesti, és V. vidéki. Nem volt annyi találkozás amennyinek kellett volna történni, de V. szerette őt, lehet XY is, de ez a kapcsolat végén nem így mutatkozott meg. Aztán telt múlt az idő, V. folyamatosan beszámolt mi is van velük, hogy állnak a dolgok, és elérkeztünk 2009-ben arra a pontra, hogy már kételkedtem XY szeretetében V. iránt. Ismerősöm állította, hogy minden okés, de éreztem, hogy ez nem lesz így jó. 

Aztán ugrottunk egy picit az időben, 1-2 hónap múlva, már egyre többet láttam V.-t szomorúnak, letörtnek a barátja miatt, ami mint minden jó barátot, engem is letört. A lényege a dolognak, V. még mindig szerette, de XY egyre kevesebbet irt, vagy telefonált. Eleinte, gondolta V., bevallom én is reméltem, hogy csak az egyetem miatt vagy esetleg nagyon sok a dolga. Bár csak így lett volna. Eljutottak arra a pontra, hogy MSN-en csak egy „Szia” –t bírt mondani XY. Nem mondta el mit gondolom V.-ről. És szerintem minden rendszeres Szakítós Blog olvasó tudja, hogy itt már halálra van ítélve a kapcsolat, ha nincs őszinteség. A következő állomás már nem is kereste XY kedves V.-met, akit nagyon megrázott ez a szótlan felszívódás… Nem volt se telefon, se msn, se email. Az égvilágon semmi. A történet iróniája, egy hónappal az után, hogy felszívódott XY, jött egy üzenet: „Na mi újság feléd?” Ez volt az a pont, amikor betelt a pohár V.-nek. És próbálta, próbálja az óta is elfelejteni a jól indult kapcsolatot…