A Mika Tivadar Mulató ilyen bulit még nem látott, rengetegen jöttetek el a szakítósblog Valentin-napi bulijára.

A bejáratnál kértünk tőletek egy szakítósmondatot, és jobbnál jobbakat kaptunk, ezeket mind szépen közzé fogjuk tenni: a "Maradjunk barátok" örökzöldjén kezdve a "Túl fiatalon találkoztunk" kegyetlenségén át egészen a "Tudod, hogy nekünk nem szabad" végzetig.

Eközben lent a pincében folyt a mulatság, olyan nagy nevek álltak a pult mögé, mint Szabó Simon, Vajdai Vili, Hámori Gabi feat Zságer-Varga Ákos és Láng Annamária-Vranik Krisztián back-to-back. 

A pince szépen lassan megtelt, a pultoknál kígyózott a sor, fogyott az akciós kopj le-koktél rendesen, mert nagyon szeretjük a zsubrovka-almát.

Az eseményt a matricák köré szerveztük: a vörös szivecske azt jelentette, hogy égsz a vágytól, a kék azt, hogy jégből vagy, a narancssárga pedig azt, hogy még nem döntötted el.

Először Szabó Simon iskolázta le a táncteret, ugrált mindenki rendesen, éjfélre már mindenki tök kész volt. Simon hajnalban visszatért oszlatni a népet egy kis lassítós hiphoppal, de hiába, mindenki lökte a hiphophoorayhóóhééjhóót.

Őt Vajdai Vili bolondos szettje követte - aki követi a TÁP Színház munkásságát, vagy járt még régen Korai Banditos bulikba, sejtheti, mi minden történt a Mika Tivadar Mulató pincéjében szombat éjjel.

Annamari szombatra belázasodott, így majdnem úgy volt, hogy nem jön, de végül mégis elvállalták Krizsóval, így érdekes egyveleget dobtak össze ketten, egy ilyen - egy olyan alapon.

Mire Hámori Gabiék átértek a Zagar tízéves koncertjéről, már kő kövön nem maradt: voltak szép szerelmes számok, meg ugrálós hülyeségek. A Zságer-testvérek édesapja is első sorokban ropta, nem egyszer Udvaros Dorottyával.

A csajozós-pasizós vécéről nem készült fénykép, így csak az tudja miről beszélünk, aki járt a buliban, ahogyan a filmet sem fogjuk elmesélni, de azt remélhetőleg még be tudjátok majd pótolni.

A folytatással hamarosan jelentkezünk, a többi képet erre találjátok, mi ezzel kívánunk nektek boldog valentin napot!