Természetesen az első napon megbeszélt második randi nem jön létre, de ezt gondolom, mindenki kitalálta.


Az unatkozó párok sorozat itt
 

Üdv kedves Mindenki!

Kb. fél éve olvasom a blogot, néha nagy kacagások közepette a haverokkal. Persze teszi mindeddig ezt az ember, amíg ő nem kap egy kiadós pofont.

Elsősorban tanulságként szánom. Másrészt felhívom azon férfitársaim figyelmét, akik titkon erre vágynak, hogy van remény:) Halljátok tehát 'guilty' történetét az 'ostobaliba'-val.

 

Adott tehát J, aki én vagyok, 30-as évei elején járó tökátlagos fiúcska. Adott továbbá E, 40-es évei elején járó, 3 gyermekes, rendkívül jól karbantartott hölgy.

 

J egy hosszú de haldokló kapcsolatban él, pár hónapja külön. E-ről nem tudjuk. (E-ről valószínűleg sosem tudunk meg biztos adatot:)  E belefut J-be egy netes társkeresőn, ezt ugye nem említhetjük meg, hogy pontosan hol. Váltanak néhány levelet, képet cserélnek, J incselkedik, de nem gondolja komolyan. E megadja a telefonszámát, kis töprengés után J felhívja, mert unatkozik. Beszélgetnek sablonos témákról, majd kb 2 órányi beszélgetés után E a lényegre tér, hogy találkozzanak. Hmm, J megijed, a sokk hatása alatt visszavonulót fúj, de E-ből J ellenállása ööö nem tudjuk mit vált ki. Mivel J-nek önbizalomhiánya van, azt feltételezi, hogy E egy rutinos vadász aki neten gyűjtöget skalpokat. Eltelik még 1 nap, E este megint nyomul, bejönnek a színpadi kellékek is, szipogás a telefonba, hüpp-hüpp...Pfff... J ellenáll. Majd a következő napra mégis megbeszél randit egy nyilvános helyre, hogy leállítsa E-t. Ekkor még nem sejti, hogy E akarata szerint cselekedett. A személyes talin J-t TERMÉSZETESEN elbűvöli E. Aki okos, nagyon okos, gyönyörűszép, intelligens. Nagy vihoogások, nagy feelingek, stb. J kezd gyanakodni, hogy ez nem véletlen, hogy minden ennyire klappoljon az első randin. De annyira elbűvölte E, hogy úgy dönt, belemegy a játékba. E aznap este megjelenik J lakásán, 2-3 óráig kerülgetik egymást, majd éjféltájt egymásnak esnek. J-nek jó, nagyon jó, sose volt ennyire jó. E-nek? Nem tudjuk. Talán jó. Hajnalban búcsúzás, csókok stb.Következő nap J bezsong, tesztoszteron-szint az egekben, egó fényesre polírozva, stb. E nem jelentkezik. Biztos ő is sokkot kapott. Következő napon J kezd ébredezni de nehezen, mint akit altattak előtte. Furcsa módon, pont ilyesmi történt... SMS-hegyek, J érzi, hogy nem lesz következő randi, elkezd kaparni. Szánalom. E-t természetesen nem érdekli. E folyamatosan hazudik, neki nem kell senki, nem akar érzelmet, jó lesz neki így is majd egyedül marad de ez az ő dolga stb. J áttúrja a társkeresőt, és meglátja, hogy a fergeteges első és egyetlen randit követő napon E másik névvel újraregisztrálta magát ugyanarra az oldalra, ugyanazzal a szöveggel. J-nek van annyi tapasztalata, hogy nem omlik össze, rápirít E-re az oldalon, aki letiltja...Természetesen az első napon megbeszélt második randi nem jön létre, de ezt gondolom, mindenki kitalálta.

 

 J konklúziója: E-ről nem nyilatkozunk. Magamról csak annyit, hogy először tudtam, hogy csapda, mégis belesétáltam. Hittem az illúziónak, mert hinni akartam. Baromi jó volt érezni, még ha tudtam is, hogy nem igaz. Éppen ezért felébredni kicsit nehéz volt. De helyrejöttem. Mi lesz a stabil, de haldokló kapcsolatommal? Nem tudom. Nem azt akartam felturbózni. Nem is a testi örömök hajtottak. Érezni akartam, hogy kellek. Akárkinek. Rábasztam. Csá. guilty voltam.

 

ui: kedves kommentelő, irigy férfitársaim. Nagy esély van rá, hogy ilyen 40-essel 30 évesen nem találkoztok. Tehát belőletek az irigység beszél. De ne görcsöljetek. Rohadt jó volt és megérte. Így is.