Van ez a Sziget-jegyes játékunk a Facebookon, ami úgy szól, hogy "Tudjuk, hogy minden szerelem egy szakítással kezdődik. Azt viszont nem tudjuk, hány Sziget-jegyet sorsoljunk hétfőn 1-kor. Egyet, hogy a nyertes ismerkedjen? Kettőt, hogy a nyertesek összejöjjenek? Vagy egy párat, hogy a nyertes vigye magával, akivel szakítani akar? Írd ide a bejegyzés alá, szerinted hányat és miért, aztán regisztrálj a Szakítósra a lenti linken. Az a Szakítós-tag nyer, aki a legjobb választ adja."


(Sziget, szombat, 18 óra, Nagyszínpad, Kate Nash!!!)

 

Érkezett egy csomó szellemes válasz, ezért most lájkolásra buzdítunk mindenkit: segítsen eldönteni nekünk, hogy ki nyerje meg a jegyet:

"egyet a szomorúnak, egyet a vidámnak"

vagy

"Kettőt, hogy ne kelljen szakítani (a jegyet) (se)"

vagy

"kettőt, hogy egy kis időt SZAKÍThassunk egymásra... s talán még össze is házasodunk a szigeten egy rövid időre! :)"

vagy

"Kettőt, mert így akár igazi MPG-s, MNK-s, vascsődíjas szakítás is kerekedhet belőle. Amit persze beküldhetünk nektek, bővítve így a fesztiválos repertoárt. :)"

vagy

"Szeretnék Ritával a Szigeten szakítani. A szakitos.hu-n ismertük meg egymást, de még nem tudtunk időt SZAKÍTani egymásra, egy Szigetes nap pedig tökéletes indítás lenne"

vagy

"64-et, minden vármegyének egyet!"

vagy

"Hármat. Egyet nekem, egyet a(z ex)pasimnak és egyet a jövendőbeli pasimnak. Így nemcsak én járok jól, hanem az exem is találhat magának valakit a tömegben :)"

És ezek csak a kedvenceink! A poszt maga az itt van, ott lájkolással, itt kommenteléssel segítsetek eldönteni, ki kapjon tőlünk Szigetjegyet!

Szakíts magadnak új szerelmet a Szigeten! Ugye te sem akarsz egyedül poroszkálni a poharadba kapaszkodva?