Egy féktelen buliban találkoztam egy a sötétben helyesnek tűnő fiúval, akivel igencsak szimpatikusnak találtuk egymást, a  buli után másnap azonnal hívott, és megbeszéltünk egy randit. Ő ajánlotta a helyszínt: Westend, mert szerinte ott a legpraktikusabb találkozni, a vízesésnél természetesen. Már ekkor sejtettem, hogy itt gondok lesznek.  De végülis nem siekrült annyira borzasztóan a délután. A következő randiprogram mozizás volt, és én csodás hatodik érzékemmel vezérelve a 2046-ot válaszottam, így biztosítva volt, nem ciki, ha mindketten a vászonra tapadva nézzük a filmet, és nem történik több.

Nagyon előrelátó voltam a filmválasztást illetően, mert míg én a találkára szépen kicsinosítottam magam, ő lazán egy shortban érkezett. A short alatt az alsós tornaórán viselt, susogó anyagú forrónadrágot értem. A döbbenettől szólni se tudtam, persze egész este némán ültem, a moziban egy percre se fordítottam felé a fejem, majd kábé egy kurta sziával köszöntem tőle, szegény csak annyit tudott kinyögni: "majd még hívlak".

azonnal felrohantam egy barátnőmhöz és benyomtam két pohár bort meg egy vodkát, majd megírtam a következő smst:

"Szia. Ne haragudj, de nekem ez nem megy. Asszem, nem kéne többet találkoznunk. És egy jó tanács: a jövőben ne jelenj meg shortban randin."