És megjött az első celebszakítás!! Éjjen-éjjen. Az idegesítően, testét dobálva zenélő Edvin Marton most csajozik. És kordokumentumként megtudtuk minden idők legjobb lekoptatós dialógusát is.
 
Szakított már sztárral? Rúgta már ki Önt egy igazi storymagazin-szintű híresség? Ossza meg, mert a sztárallűröknél kevés dolgot szeretünk jobban!
Az egyik barátnőm, nevezzük Szilvinek megismerkedett olyan két évvel ezelőtt egy szórakozóhelyen Edvin Martonnal személyesen. Egyszerűen kihagyhatatlannak tartotta a lehetőséget, hogy randizzanak, így el is kezdtek találkozgatni. Voltak fagyizni, a brikosztorban vásárolgatni, romantikus gyertyafényes vacsorán egy állóhajón, majd eljött a pillanat, amikor Edvin felhívta magához Szilvit.

Az estére Edvin szépen be is vásárolt, vett vagy két kiló mélyhűtött rákot, fűszervajat, pezsgőt, a teraszon sütögettek, közben halkan szólt a lágy zene. Szilvinek több problémája is volt Edvinnel, például, hogy túlságosan erőszakosan nyomult, és az is zavarta, hogy mindig minden helyzetben, ha fújt, ha esett, ugyanúgy áll a haja, mintha csak műanyagból lett volna, ami azért valljuk be tényleg idegesítő tud lenni. El is döntötte, hogy mivel még nem történt köztük semmi komoly, maradjon is így a dolog.
A vacsora végén Edvin a szobájába hívta Szilvit, ahol amikor Szilvi visszautasította, a következőket mondta üvöltve:
 
 
- Mit képzelsz, mi az, hogy nem? Mit hiszel, mennyibe kerültek ezek a rákok? Ez a fűszervaj 800 forint volt. Most nem is a pénz a lényeg, de a tegnapi két tinilánnyal nem voltak ilyen problémáim!
- ???
- Miért azt hitted, hogy csak veled találkozgatok?
- ???
- Na jó, inkább hívok neked egy taxit, még elég korán van, fel tudom hívni a tegnapi csajokat.