Lelkes olvasónk, Fókamóka szerint -idézem- "Az SMS szakítast kézledarálással büntetném". Crystalline pedig feltette a kérdést, hogy "Másrészt ez most mér szakítós sztori? Má bocsi, de ha kétszer találkoztak..."

Ahogy oldalt olvasható, mi azokat a szívszaggató, szánalmas, ám utólag viccesnek ható lekoptató szöveget gyűjtjük, amivel az egyperces, egyórás, egynapos, egyhetes, egyéves "kapcsolataink" egyszercsak véget érnek.

Gyors szerkesztőségi értekezlet után úgy döntöttünk, hogy vitára bocsátjuk a kérdést: mi az az időtartam, ami után már ciki smsben szakítani.

Szerintem egy-két-x rosszul sikerült randi* után, ha a másik fél nem érzi, hogy ez nem megy, és tovább nyomakodik, akkor bőven jó az sms, mint lepattintóeszköz. Gyors, fájdalommentes és korrekt, ellentétben a közkedvelt, és sokszor alkalmazott eltűnős tehnikával (telefont nem vesz fel, smsre, emailre nem reagál, stb). Nem?

Hangsúlyozom: más kérdés, ha már érzelmi kapcsolat is van, akkor tényleg taplóság, akkor sajnos le kell ülni, és szembe mondani.

Na de hol a határ?

* mert lehet hogy ósdi a kifejezés, de akkor ez meg egy ódivatú blog.