Ismerjük azokat a csajozós szövegeket, amik állítólag valakiknek már bejöttek. Hát, itt a példázat Reapertől, hogy megtanuljuk egy életre, csak magunkra számíthatunk. Valakinél próbálkoztak ezzel a szöveggel?

Egy kajak túra alkalmával történt meg a következő. Egy pörgősebb barátunk felszedett egy lányt az egyik táborhelyen a következő szöveggel:

… olyan szép szemeid vannak kontaktlencséd van?

Ettől kezdve meg lett az eredmény is. A történtek után közkincsé tette ezt a társaságban. Volt velünk egy srác, aki nagyon akarta a csajozást, a külsejével nem is volt gond, csak hát a kommunikálás nem volt erőssége. Na de kapva kapott az alkalmon és copy…

Egy nagyobb településre érve elment a társaság egy discoba, ahol is megtetszett neki egy leányzó, összeszedte a bátorságát, mi meg verbálisan támogattuk. A következő szituáción évekig fetrengtünk…

- Szia! … vagyok, téged hogy hívnak?
- Emese vagyok.
- Sokat jársz ide?
- Aha
- “szünet”
- Olyan szép szemeid vannak kontaktlencsét van?
- Igen…


A srác arcát látva rögtön fagyott az operációs rendszer, mert hát erre nem volt felkészülve. Eljött a történtek helyéről és hát mi kérdeztük, hogy mi volt. Szomorú arccal panaszolta, hogy hát erre nem volt felkészülve. Nevezzük ezt spontán koptatásnak:D.