Ismét egy szép szilveszteri történet, mindig nagyon örülünk, amikor az ünnepek hatására őszinteségi rohamok jelentkeznek. Mert hiába hisszük, hogy már sínen vannak a dolgok, sose bízzuk el magunkat! Nagy eséllyel úgyis csak jól pofára ejtenek majd minket a végén - csak idő kérdése, erre még mi is rájöttünk. Rita esetében igaz, sokára jött el: de legalább tökéletes tálalásban. Szilveszter, gyertyafény, pezsgő, kéjlak - és egy fontos bejelentés.

A legjobb barátnőmmel (későbbiekben Rita) történt az alábbi eset:

Az egyetem alatt már egy éve együtt járt a sráccal. Már bemutatták egymást a szülőknek, teljesen zökkenőmentes volt a kapcsolat.
De!
Jött a szilveszter. A srác meghívta magukhoz a barátnőmet: szülők átengedték a  fenyvesben álló kúriát; gyertyafény, pezsgő, és persze a nap zárásaként oltári szex.
Dolga végeztével a srác felült az ágyban, és bejelentette, hogy a volt(?) barátnőjével eljegyezték egymást karácsonykor - szülői körben....
Az esküvő valószínűleg jövőre, mert előbb barátné befejezné az egyetemet, amit a "gáláns" srác áll....

Szegény Rita, majdnem leájult az ágyről, ráadásul hajnali 3 óra körül volt, a romantikus családi lak valahol a hegyekben mélyen, se busz, se vonat.De mivel nem egy hisztis típus, ezért kivárta a reggelt (a nappaliban), majd távozott.

A téli szünet leteltével az egyetemen felkereste a srác, de nem bocsánatot kérni (vagy legalábbis megmagyarázni, hogy miért hazudott ezerrel 1 éven át), hanem ki akarta kérdezni Ritát a következő vizsga anyagáből... Itt már elpattant a cérna, és el
lett hajtva barátságosabb éghajlatra.

A fenti történet anno 15 éves, de az még hozzátartozik, hogy néhány hónapja összefutottak: a srác tényleg elvette a volt(?) barátnőt, született két fogyatékos gyerekük, és a csaj még mindig járja a jogi egyetemet... Rita egyébként szintén férjezett lett kb. 8 éve, van egy tündéri kisfiuk, és a férjénél álmodni sem lehetne jobbat...

Még megpróbálta a srác hívogatni a munkahelyén, hogy: "...tönkrement a házasságunk, már semmi nincs köztünk...Veled mi van?" , de mivel Rita eléggé megedződött az utóbbi években, gyorsan intézkedett, hogy ne kapcsolják be a vonalára.

Ennyi. :)