Ezen a blogon is szép számmal kikeltek már a telefonon való szakítás ellen, mondván ennél bunkóbb dolgot nehezen lehet elképzelni. Telefonban odavetni, hogy "nem kellesz már" annak az embernek, aki nem is olyan rég még a mindent jelentette, vagy legalábbis igencsak közel állt hozzánk, még ha csak testileg is, akkor is szemétség. Az sms-szakításról már ne is beszéljünk, sokak szerint annál alább nincsen.

Nos, a dolog talán akkor megbocsátható, ha éppen messze van tőlünk a másik, a szakítás pedig nem várhat. A sztárok, mint tudjuk elfoglalt életük, a rengeteg utazás, forgatás miatt még nehezebb helyzetben vannak: nem könnyű megtartani a kedvest, de olykor szakítani még nehezebb, hisz földrészek választhatnak el egymástól.

Jessica Alba is arra kényszerült a minap, hogy telefonon tudassa barátjával Cash Warrenel, hogy "nem szereti többé". A dolog szépséghibája talán csak annyi, hogy Jessica egy két és fél éves románcnak vetett így véget. Talán mégis megérte volna repülőre ülni. A telefonbeszélgetés után Jessica embereket küldött Los Angeles-i otthonukba, hogy segítsenek Cash-nek összeszedni a holmiját.

Cash-t a szakítás híre "derült égből a villámcsapásként" érte, és azt is megszellőztette, hogy talán másik pasi lehet a dologban. Jessica még nem kommentálta a hírt.