Az összeköltözés nagy próba egy kapcsolatban, ekkor derül ki, hogy milyen is a kedves valójában. Hogy egy undorító hasonlattal éljek, ekkor válik el a szar a májtól.

Kirsten Dunst nagy kedvencünk, nemcsak mert szép és okos, hanem mert nagyszerű színésznő is, imádtuk a Marie Antoinette-ben hatalmas parókájával amelyen az énekesmadaraktól a kishajókig díszítésként minden megtalálható volt.

Kirsten sok hollywoodi szívtipróval alkotott már egy párt, köztük Jake Gyllenhallal is, ám nemrég átnyargalt a rocksztárokra, és a Razorlight énekesével, Johnny Borrellel kezdett randizni, sőt össze is költöztek. Na ez volt a hiba, vagy ki, hogy látja lehet, ez volt a jó lépés, mert így kiderült, mennyire nem illenek össze Johnnyval. Ugyanis Kirsten rendmániás, Johnny meg finoman szólva nem az, mi mást is várnánk egy rocksztáról? Ugyhogy, Kirsten kénytelen volt kiadni szerelme útját.

Tanulság: ne járjunk rocksztárral, vagy ne költözzünk össze vele, vagy tegyünk le arról, hogy szerelmünk átnevelhető és fogadjuk el olyannak amilyen.

(PS: augusztus 12-én a Sziget Nagyszínpadán próbálhatjuk meg elcsábítani a rendetlen rocksztárt. Kirsten look-a-like-ok előnyben!)