Szoktátok nézni a Hustlert? Az XXL-t? Inkább a Viasaton futó lájtos erotikus filmeket, amikben mindig van fátyolos fény, kis szex, belógó fikusz és hatalmas szerelem? A levelet beküldő M. István (nem biztos, hogy anyukája előtt is vállalja) a romantikus pornók nagy rajongója. Ja, és nem tudjuk elképzelni, mi járt a csaj fejében.

Ez egy szép történet.

Történt, hogy x budapesti szórakozóhelyen lebzseltünk két cimborámmal, és valamiképp úgy alakult a dolog, hogy egy fiatalka hölgyet hárman kezdtünk el fűzni. Néhány perc után nem kis örömünkre olyanokat árult el, hogy zsenge 19 éves kora ellenére már volt szerencséje többször is csoportos élvezetben, de már megjavult, és nem csinál ilyet, meg amúgy is a helyen tartózkodik a fiú, akivel éppen összejövésben vannak. A fiú föl is bukkant, de ő sem feltétlen volt még túl huszadik születésnapján, és pláne kicsit muja jó gyereknek tűnt, így aztán nem tehetett semmit hármunk ellen, tekintve hogy legalább ketten hivatalosan a világ legamorálisabb, legarrogánsabb emberei közé tartozunk. Így aztán levegőként távozott.

A hölgyet pedig végül sikerült rábírnunk, hogy tartson velünk. Abban az időben egyedül én laktam egyedül a trióból, a többiek a szüleikkel, ám én olyan körülményeket teremtettem kis lakásomban, hogy úgy éreztem, a hely nem az, ahol csoportos szexpartit lehet rendezni egy kisleány szórakoztatására, nem is engedtem, hogy odamenjünk. Így aztán kénytelen-kelletlen egy tágas polgári lakás lett az úticélunk, ahol persze otthon aludt egy anyu, meg ha jól amlékszem, talán egy hugi is. Nos, megérkezés után ketten jó alaposan beszívtunk, majd nem sokkal később, amikor valóban szexre került volna a sor, én elhúztam a csíkot. Valahogy nem állt össze a kép, így a továbbiakat másnap a beszámolókból kellett megtudnom.

Ami úgy történt, hogy nekiláttak ugyan hármasban, de a házigazdának is hamar elment a kedve a dologtól (természetes rajtam kívül ő volt a másik fő felbujtó), és kiment inkább cigarettázni, és ámulni, hogy milyen rothadt a világ, míg a hátramaradt fiatalember, hármunk közül a legsármosabb, és akihez azt gondolom, a hölgy is leginkább vonzódott, orálisan kielégíttette magát, majd szedelődzködni kezdett. Mivel kocsival volt, a csaj vele tartott egy darabig, majd nagyjából fél három körül, az egyik nagyobb csomópontnál kiszállt azzal, hogy "felhívsz még a hétvégén?" Mire kedves barátom annyit válaszolt, hogy "gondolod, hogy ezek után még kell a számod?"