Nincs szomorúbb annál, ha valaki nem mondja meg párjának, hogy mi a fasz van. Jelen esetben egy másik fasz volt, ami egy vizsgaidőszak miatt nem lett elmesélve. Ismerjük mi is a viszgaidőszakok vadromantikus könyvtárazásait, de ez nem indok. Az elhagyott fiút maximálisan megértem, én sem szeretnék a csajom mobilján arról olvasni, hogyan elégítik ki verbálisan. Ezért nem is olvasom az smseit. Azért a wakeboardot megtartottad?

Az volt, - tudom nem szép dolog - de már kábé egy éve jártam egy hapsival, amikor jött a nyár és teljesen rágerjedtem egy másik fickóra. Az új hapsit éppen a "barátom" révén ismertem meg, ugyanis közösen, karöltve vettük meg az üzletében a nyári wakeboardhoz szükséges cuccokat. Miután teljesen rágerjedtem a hapsira (nem teketóriáztam:))) meg is találtam az alkalmat arra, hogy valami miatt találkozzam vele, volt egy közös esténk és persze azonnal össze is jöttünk. Teljesen be voltam parázva, hogy most oké meg minden, de valahogy le kell zárnom a régi kapcsolatot. Nem akartam szemét lenni, ezért gondoltam személyesen face to face fogom megmondani neki, hogy ami elmúlt, elmúlt, én mennék tovább. Nélküle.
Sajnos közben vizsgaidőszakom is volt, ezerrel kellett tanulnom és az új hapsi, meg a rengeteg tanulnivaló miatt nem bírtam időt szakítani a szakításra, mindig halogattam és tereltem, hogy miért nem érek rá. Aztán eljött a pillanat (levizsgáztam) és jeleztem a régi faszimnak, hogy randi mehet. Az volt a legnagyobb para, hogy pont azon a héten volt a szülinapom és mint kiderült, a régi hapsim lelkesen elindult ajándékot venni nekem a randit megelőző napon. És hova ment? Hát a wakeboard üzletbe, és kitől kért tanácsot, hogy szerinte ez meg az tetszene-e nekem? Hát az új faszitól! Nagyon gáz gondoltam, hú szegény ha tudná, hogy pont egy olyan embernek növeli a bevételeit az ajándékaim miatt, akivel a nője egész héten folyamatos szexben volt (amikor éppen nem tanult), jézusom de ciki!
Miután megtörtént ez a kellemetlen szituáció (új faszi persze ezerrel lapított, én minden meglepetésnek szánt ajándékról tudtam), szóval megállapítottam magamban, nincs tovább, nem szabad kiderülnie semminek, ártatlanul be kell mondanom az unalmast. Megbeszéltünk egy randit, kérte, hogy menjünk fel hozzá (ott várt a meglepetés ajándék, vááááá) és sok szeretettel átadta azokat. Én már jeleztem neki az ajándékátadás előtt, hogy beszélni szeretnék vele, de hajthatatlan volt, égett a vágytól, hogy odaadhassa az ajándékokat és kicsit indulatosan rám is pirított:
- Most nem érdekel semmi! Csitt! Először szülinap, utána meghallgatlak! Nincs ellenvetés! (én magamban:váááááá)
Szóval nagyon elszégyeltem magam, megkaptam az ajándékokat, de mielőtt elkezdtem a szakításról a mondanivalómat, gondoltam lefutok még a kocsimhoz, hogy egy-két cuccát felhozzam visszaadni(azokat direkt vittem magammal). Amikor lementem a kocsimhoz, a régi kapcsolat (valószínüleg érzett valamit) azonnal a fenthagyott telefonomhoz nyúlt és a legdurvább szex témájú sms-eket találta meg arról a hétről, attól a hapsitól, akinek az üzletében egy nappal azelőtt ezerrel nekem vásárolt .
Visszamentem. Mit látok? A csávó teljesen összetörve, romokban hever a nappalijában, majd miután meglátott, szó szerint futva távozott a lakásából. Én ott maradtam egyedül, összeszedtem a cuccaimat és csendben távoztam. Mentségemre legyen mondva, hogy az új hapsival hónapokig jártunk és a mai napig is szoros barátság van köztünk. Szegény sértett viszont gyűlöl a mai napig.
Persze nem akartam én ezt így, szégyellem is magamat. Már megyek is és letérdelek a sarokba. A kukoricát már odakészítettem. muhahaha