Végre! Már nagyon vártuk, mikor jön el az idő, amikor elkezdenek szállingózni a wiwes szakítások, hát megjött az első. A történetben a közösségi szájt több funkcióját is kreatívan használják fel: nem elég az üzenőfal, az adatlappal is nagyon jól lehet kommunikálni egy kapcsolat végét! Még, még, ilyet!

alábbi kedves történetet osztanám meg a nagyérdeművel:

No aza alábbiaknak egy kis járás vagy valami rövid dolog "kultúrált" lezárása  a következőképpen esett meg.

Adott régi excéges kolléganő, akivel anno bulizni is jártunk, nem volt akkor még semmi, max hülyülés, stb, aztán egyikünk se maradt annál a cégnél. vegyük hozzá, hogy a legcsinibb csaj (class a kinézetre) volt a cégnél, stb, elég sokat hülyültem, szivattam kicsit, stb.


No eset. Németországban dolgoztam, hétvégente repültem haza. Excéges sörözés nálunk, lány is eljött, stb, egykét vaskos poén után kirángat a konyhámba, nyakamba borul, kérdi miért szivatom, amikor szerelmes volt belém és most se tudja mi van, miért nem jártunk(járunk). Nota bene, nagy megbékélések, és berángatott az ágyamba. tény, részegek voltunk.


Nagy sms hegyek "drága..", én küldtem rózsát, etc, 2 hét múlva ismét hazarepültem, élethelyzet ugyanaz, este buli, utána együtt töltött éjszaka. Vasárnap józanul tali, stb, mesélt volt pasikról, komoly exről, ekkor eszemet már tudva kellett volna, hogy csak óvatosan :)

Na de a lényeg. Két hét múlva jöttem volna haza, addig is beszélgettünk azért sokat telefonono, skype-n, amikor a reptérre menet durrdefektet kaptam, és elúszott a repülőm (tudok kereket cserélni, de kicserélték a pótkerekem egy vacakra...).

No hétfőn olvasom a wiwen üzenőfalon: szia drága, legyen még sok ilyen felejthetetlen hétévégénk, stb...és bejelölve hogy kapcsolatban, etc.

Picit dühöngtem, aztán amikor rá pár napra rámchatelt, hogy mi van (még meg akarta fordítani a helyzetet is ám), szóval nagyon elküldtem gyorsan a francba...


Egy adalék: az első éjszaka után rákérdeztem, hogy ez most egyéjszakás volt, betegyem abba a gyufásdobozba? nemnem, dehogy...

Hát, végülis mégis betettem, annak viszont nagyon is jó volt :)

 

update: email interjú a beküldővel:

- Nem tudtál hazajönni hétvégére, igaz?
- Nem tudtam, amikor jöttem volna, a repülőtér elött kaptam defektet, igy elúszott a repülő.

- A lány pedig vki mással múlatta az időt?
- Igen.

- Ezt az üzenőfalon tudatta veled?
- Igen, de úgy, hogy a másik srácnak üzent vissza, hogy "szia kedves, jó volt a hétvége veled, több ilyen legyen, stb…"

- Biztos nem rád utalt a "kapcsolatban"?
- Nem rám, sőt az új srácról volt fent egy fotó nála.

Még egy tanulság: tegnap azóta először ismét ránéztem az adatlapjára, az állapot most egyedülálló, srác fotója sincs már fent. Ilyen nő volt :))