Akarom? Nem akarom? Nem is tudom? Vagy igen? Múlik az idő, elmegy egy csomó energia - minek? Hogy a végén jól pofáraejtsenek, és ezt jól megírjátok nekünk. Ezennel rövid alázós kategóriát nyitunk.

Én csak egy nagyon rövid alázósat szeretnék küldeni:

Fél éve ismertük egymást az úriemberrel, és túl voltunk már néhány próbálkozós felvonáson. Én akartam inkább, ő kevésbé a dolgot, az viszont egyértelműen kiderült, hogy szívesen az ágyába cipelne. Telt-múlt az idő, találkozások, hosszas beszélgetések, és a szenvedés, hogy most mi is legyen velünk, van-e jövőnk, van-e értelme belekezdeni, vagy sem.
Az eset előtt egy héttel kijelentette, hogy szerinte eljött a mi időnk, és elhívott egy randira.
Randi hozta a papírformát, kis kaja, beszélgetés, nevetgélés, lopott érintések. Miután megtörtént az első csók, ő kijelentette, hogy sajnos ő egy szemét, és nem tudja nekem azt megadni, amit én szeretnék. Kérdeztem, hogy akkor ezek szerint csak a testem kell neki? A válasz:
"Ha csak a tested kellene, az nem ér meg ennyit!" Ennyi=egy vacsi egy középkategóriás helyen desszerttel. Amikor erre "kicsit" bedühödtem, azt mondta, hogy velem van a baj, mert nem látom, hogy ez egy pozitív beszólás akart lenni.
Azt hiszem, az életben nem akarom még egyszer látni.