Mit is mondhatnánk. Ismerjük a tanár-diák szerelmet, tudjuk, milyen egy kulturálisan érzékeny lánnyal járni, ezért megértjük a sztorit beküldőt. A Tágra zárt szemeket mi is nagyon szeretjük, de hogy ennyire beinduljon valaki tőle, az érthetetlen, hiszen Tom Cruise szerepel benne. Minden idők legjobb szövege a Presser Picin szocializálódott lánytól: Ringasd el magad. Nekem is van hintaszékem - most jelzem ezt, aminek most senki nem tulajdonít szerepet, de a poszt után, hajajaj!


Sziasztok.

Gondolkodtam, vajon elküldjem-e Nektek az alábbi kis sztorimat, de végül úgy döntöttem, álljon ez itt okulásul a jövő számára, vagy netán viduljatok egy jót rajta. J Nem tipikusan szakítós sztori, de annál emlékezetesebb..sajnos. :s

Fősulis koromban, hogy a szülői támogatást, és az ösztöndíjat kiegészítsem, tanítgattam diáktársaimat a sokak által rettegett statisztika tárgyból. Ennek keretei között találkoztam egy fiúval (nevezzük Bélának J), aki szintén jelentkezett. Nem volt rá jellemző, hogy a "tanítványaimmal" kikezdek, bár egyidősek voltunk, sőt oktattam korosabbakat is, mint pl. Bélát, aki pár órát követően, az egyik képzés végén nemes egyszerűséggel randira hívott. Nem volt rossz arc, órákon jól elviccelődtünk, értelmes volt, jól ment neki a statek, és úgy gondoltam, miért ne? Barátom nem volt épp, a pali ugyan első blikkre annyira nem jött be, de miért ne adhatnék a dolognak egy esélyt?

A randit illetően hősünk igen konkrét elképzelésekkel rendelkezett (Ami talán még jó is volt, mivel nem azon ment a macera, hogy akkor mit is csináljunk?): eltervezte, hogy moziba megyünk, és közölte, hogy már a filmet is kinézte. Mondanom sem kell, jól beválasztott".Akkoriban ment Kubrick (azt hiszem) utolsó filmje, a Tágra zárt szemek (Kidman-Cruise a válásuk előtt nem sokkal), ami finoman szólva erotikus volt, nem szűkölködött meztelen pasikban, és nőkben, csoportszex-jelenetekben, stb.stb.

Isten látja lelkem, nem vagyok egy prűd liba, de ott a mozi székben rendesen kivert a hideg, nyirkos veríték, miközben dolby surrounban nyögdécseltek, kufircoltak. Igaz, a jó öreg Kubrick bácsi a maga művészi lelkületével biztosan mélyebben szántó gondolatokat próbált közvetíteni Cruise falloszának segítségével, de ez a bizonyos gondolat számomra elveszett a női mellek, és a hímtagok tengerében.

Szóval ott ültünk a jelesült randin. Én teljesen belesüppedtem a székbe, még véletlenül sem mertem egy ideig a pasira nézni zavaromban. Egy szép nagy üreget kívántam magam alá, ahová észrevétlenül elsüllyedhetek.Úgy másfél óra múlva lopva oldalra néztem, és partnerem láthatóan mély átéléssel nézte a filmet..

Akkor már tudtam, jövőnk maximum még néhány órányi közös statisztika tanulásban teljesedhet ki (bár már ennek sem adtam sok sanszot).

A film után zúgó fejjel támolyogtam ki a moziból. A donbéla elkísért a metróig. Közben egyfolytában áradozott a filmről, és hogy mennyire jó választás is volt ez, és hogy ugye nekem is mennyire tetszett, emlegette, hogy a közelben lakik, felmehetnénk hozzá, megihatnánk valamit, és megbeszélhetnénk a filmet. Én kötelező udvariasságból kedvesen hárítottam, mondván, nekem holnap korán előadásom lesz, tehát mennem kell. Úgy voltam vele, majd otthonról írok egy sms-t, hogy "bocs, de szerintem maradjunk csak a statisztikánál.." vagy ilyesmi, de azt sem bántam volna, ha az életben többet nem látom.

Ekkor azonban a metró peronján állva a következő kegyelemdöfést adta: "van otthon egy hintaszékem, és abban az egyik filmbeli szex jelenetet akár iziben ki is próbálhatnánk."

Ránéztem. Szerintem a pillantásomból már érezhetett valamit, mert zavarba jött. Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy egy pali ennyire bika nagy lúzer legyen? Kénytelen voltam hát tiszta vizet önteni a pohárba: â01ENézd, eddig úgy gondoltam, egye fene, szarul választottál a moziban, van ez így néha, azért a statisztika tanításodat folytatom és ki tudja mit hoz a jövőâ026most azonban látom, hogy ez lenne a legnagyobb tévedés, amit elkövethetek veled kapcsolatban. Légy szíves ne keress többet, felejtsd el a számomat. Most pedig menj haza, ülj be a hintaszékedbe és ringasd el magadâ026â01D

Ja és egy másik vicces sztori csak röviden:

Egy szintén elhíresült randimon épp ismerkedési szakaszban voltunk. Vacsorázni vitt a fiú egy pizzériába. Jó, nem volt egy Gundel, de mégis randevú, jó pasi, vacsora, beülés, pincér, miegymásâ026A vacsora kellemesen sikerült, jól elbeszélgettünk. Fizetés: A pincér hozza a számlát. â01EKártyával, vagy készpénzzel?â01D â013szólt a kérdés, mire a â01Elovagâ01D : â01Eâ01DÉtkezési jegyet elfogadnak?â01D :DD Nem tudtam sírjak-e, vagy fetrengjek a röhögéstől? Végül sírva fetrengtem a röhögéstőlâ026.a pincérrel együtt.