Kemény sztori, mert még nincs vége. A lány elhagyja a blueszenész barátját egy srácért, akinek van medencéje és biliárdasztala, hosszan építik a kapcsolatukat, amíg Siófokon meg nem törik valami. Nagy ugrás, és most megint együtt vannak, értékeljetek, elemezzetek, hajrá!


Sziasztok!

Mivel mindig olvasom a szakítóst, gondoltam én is megírom történetem. 2 szakítást veszekedést sírást megcsalást tartalmaz. Tipikus, de talán nem annyira.

2006 nyarán már több mint 2 éve voltam együtt N-nel. Már nyár elején éreztem, hogy ez a kapcsolat nem fog sokáig tartani, mert állandóan otthon voltunk nem igazán mozdultunk ki. Ő dolgozott, vagy dobolt. Igazán a szórakozás annyi volt, hogy sörözés a haverokkal rock blues zene mellett. Szeretem ezt is, de azért jó lett volna más is.

Úgy döntöttem 1 havi melót én is bevállalok, mondván akkor is együtt tudunk lenni és jókat nevetünk majd a beérkező leveleken. Így is lett.

Egyik nap megtalált neten egy régi ismerősöm (legyen Z,), akit 99-ben ismertem meg. Ekkor 14 éves voltam, csóknál több nem is történt köztünk. Talán 1-2 hónapot voltunk így együtt. Írt is nekem egy levelet, hogy az vagyok-e, akinek vél. Mondtam neki, hogy igen. Sok levelet váltottunk, de találkozót nem tudtunk megbeszélni, mert ugye mindig N-nel voltam. Egyszer N hétvégén is melózott én meg mondtam neki, hogy találkozom egy szintén régi ismerősömmel. Kicsit hoppon maradtam, mert nem jött el. Hazamenni nem akartam, így bementem N-hez a munkahelyünkre. Épp ekkor Z kérdezte, hogy ráérek-e. Mondtam, hogy igen és értem jött. N tudott róla és mondtam neki, hogy semmi baj ne féltékenykedjen, otthon találkozunk. (N nem tudta, hogy Z-vel együtt voltam) Nagyon jól éreztem magam Z-vel sokat beszélgettünk az elmúlt évek eseményeiről.

Valami újat éreztem. Nem sokszor, de találkoztunk, néha N is tudott róla hol nem.

Egyik nap megbeszéltük, hogy elmegyünk strandra, és hogy az egész napot együtt töltjük. Beleegyeztem, megkértem barátnőmet, G-t, hogy legyen az alibim. Semmi gond nem volt. Délutánra kicsit beborult ezért elindultunk hozzájuk. Nem ellenkeztem. Szép nagy kertes ház, biliárdasztal buli szoba, minden, ami kell! Elvarázsolt. Teljesen más stílust képviselt minden értelemben. Persze tudtam, hogy ilyen is van, de szolidaritásból N-hez igazodtam az elmúlt 2 évben.

Akkor megtörtént. Megcsaltam N-t. Gondolkozni kezdtem, hogy most mi legyen. Sokat haboztam, mert t teljesen különböztek. Végül szakítottam N-nel. Könyörgött, hogy ne és hogy próbáljuk meg újra. Ez így ment 2 hónapig. Én is sírtam sokat mert szerettem N-t, de már nem szerelemből. Aztán megtudta, hogy Z-vel vagyok és mindennek elhordott. Ezt onnan is tudom, hogy barátnőmet G-t felvették ugyanoda dolgozni. G egy darabig sajnálta N-t, de miután engem ócsárolt nem tűrte tovább, hisz a legjobb barátnője vagyok. Nem beszéltek, pedig egy irodába melóztak. E közben én boldog voltam Z-vel de dühös is, amiért lekurváznak. Melyik nő szereti ezt??? Attól még, hogy volt egy félrelépésem nem jelenti azt és én úgy érzem tisztességesen vetettem véget a kapcsolatunknak. De N meggyalázta és hazugságnak vélte azt a 2 évet. Ez nagyon fájt, hisz sokat segítettem neki. Nehéz volt neki, mert anyujával lakott egy kereset, tetőtér beépítés zenekarból kirúgták, kocsi cseréje az állandó javítás után. Szóval úgy érzem nem ezt kellett volna kapnom.

Mindegy. Ezt a történetet lezártam, de folytatódik.

Mindezek után tehát Z-vel jártam. Persze a kapcsolatunk folyamán ismertük meg egymást jobban. Ő halak. Érzékeny álmodozó, féltékeny. Nem is volt gond; örültem, hogy féltenek, hogy foglalkoznak velem.

Aztán egy idő után 1 év elteltével ez kezdett sok lenni. Balatonlellén nyaraltunk, amikor nagyon, de nagyon összevesztünk.

6-an voltunk lent. Kis apró dolgok miatt veszekedtünk. Pl.: vásárlásnál nem adtam bele, mert amúgy is tartozott nekem, engem okolt minden rosszért, kérdezte a véleményem elmondtam erre felháborodik, amin persze én is felkapom a cukrot, hol van ez meg az, miért ezt csinálod, miért nem jössz ide, miért nem mondod, te ilyen és ilyen vagy miért nem változtatsz….stb. Egyik nap lejöttek hozzánk haverok hogy bulizzunk egyet, merthogy ők reggel mennek Siófokra. Megjöttek készülődtünk a bulira. Így összesen voltunk 10-en. 7-en mondták, hogy elmennek piáért, és hogy jönnek vissza. Én meg 2 haverunk maradtam az üdülőbe. Jól elbeszélgettük, de már 1 órája nem jött senki vissza, és egy barátnőmnek mondtam, hogy hozzon nekem cigit. Gondoltuk utánuk megyünk. A parton ültek és részegen énekeltek. Beszóltunk nekik és elmentünk. Kurvára elbaszták a hangulatunkat, de azt mondtuk elmegyünk bulizni akkor is. Végül is én meg egy haverom 2-en mentünk. Találtunk egy olcsó kocsmát ahol egy csöppet bepiáltunk, de a józan ész még megvolt. Végigjártuk az összes szórakozóhelyet. Nem érdekeltek a többiek Z-re meg igen pipa voltam, így rá se voltam kíváncsi. Miközben táncoltam haverommal Z előttem termett. Meg akart csókolni, de nem engedtem. Nekem egy csókkal nem rendeződnek a dolgok. Erre otthagyott. Fél perc sem telt el utána mentem haverommal. Jól látta, de nem állt meg. Mi meg bementünk egy karaoke buliba. Oda jöttek a többiek is. Mindenki ott volt. Közeledtem Z-hez, de mintha ott se lennék. Bementem 1 percre a WC-be mire kijöttem senki sehol.

Kint az utcán beszélgettek és mondták, hogy kell venni piát. Z-nek mondtam, hogy menjünk el ketten. Idilli séta 50 m-ig. Elkezdtük megbeszélni a dolgokat. Mondta, hogy én ilyen olyan és amolyan vagyok. Mondtam neki, hogy így fogadtál el, és ha még folytatja, akkor ott hagyom. Folytatta. Felálltam és elmentem. Leültem odébb ahol Z nem láthatott. Közben jöttek-mentek az emberek és kérdezték mi a bajom, hoztak virágot, kedvesek voltak. Haverjaink is betaláltak. Mondtam menjenek bulizni, én hazamegyek. Jöttek utánam. Szembe velem Z jött és elkértem tőle a kulcsot. Odaadta, majd még beszólogattunk egymásnak. Mindenki hazaért. Én haverjaink kocsijában Z a sajátjában aludt. Illetve én csak aludtam volna. Írtam neki egy sms-t: „nem érdekel semmi csak Te, mert szeretlek téged”. Reggel azt mondta nem kapta meg. Nekem jelezte, hogy elküldte. Amíg kiengedte a haverokat a kapum megnéztem a telóját. Nem volt benne, tudtam, kitörölte. Utálom az ilyet. Számon kértem rajta. Bocsánatot kért. Egész jól elvoltunk.

3-an voltunk csajok (én barátnőm és nővére) és 3-an a pasik (Z, barátnőm pasija és haverja).

Barátnőm kitalálta, hogy menjünk le Siófokra este bulizni a többekhez. Teszem hozzá én voltam egyedül józan tehát nekem kellett vezetni. Barátnőm pasiját és haverját Lellén hagytuk, mert mondtam, hogy én nem vállalok be 6 főt.

Leértünk! Nagy öröm. Barátnőm nem akart visszamenni Lellére ott akart aludni. (persze pasi miatt) Nekem mindegy volt hol alszunk majd. Elmentünk a szállóhoz ahol haverjaink (itt már többen voltak) laktak. Kérdeztük, hogy most mi lesz. Z-nél kezdett betelni a pohár. Nem értettem miért. Haverjaink ettek én odasétáltam, hogy jöjjenek, mert Z pipa valamiért. Mire visszaértem üvöltözött barátnőmmel beszállt a kocsiba kérdeztem, hogy mi baja nem mondta meg csak annyit mondott, hogy megyek-e vagy sem. Mondtam nem. Erre elhajtott. Részeg mellé, aki még ingerült is nem fogok beszállni. Siófokon éjszakáztunk haverjainkkal (még jó hogy befogadtak és be tudtunk szökni a szállóba.) 6-od magammal egy szobában szintén nem aludtam semmit. Én akkor megismert B-vel feküdtem egy ágyba és nagyon szimpi volt. A másikba T feküdt, a földön pedig 4-en voltak. Saccperkábé a szoba nem is volt nagyobb 2-3-szor 5-6 méternél. Dühös és ingerült voltam. Pikk-pakk megmondtam B-nek hogy tetszik, és hogy bármi is történjen ez csak egy éjszaka. Egy csóknál több nem is történt. Reggel visszavittek haverjaink, de mondtam nekik várjanak meg, mert ha lehet, én visszamennék velük. Barátnőm is jött velem. Z-nek mondtam, hogy visszamegyek, kell egy kis idő nélküle. Végül is visszamentünk Siófokra 2-en a többiek Z kivételével hazamentek. 2 éjszakát húzódtunk meg haveroknál a szállóba. Közben Z állandóan sms-t írt. Én B-vel tök jól elvoltam. Kis nyugalmat éreztem mellette és vígasztalt. Aztán B meg egy haverunk kivittek a vonathoz. Ott felhívtam Z-t, hogy várjuk a vonatot. Mondta nem kell vonatoznunk, értünk jön; hazavisz. Egész idő alatt egy szót se szólt senki. Barátnőmnek segítettem felvinni a cuccát majd visszaérve a kocsihoz Z kiszállt. Mondom most itt fogunk beszélgetni? Azt mondta az elejét igen. Mondom, akkor mondjad. Megkérdezte, hogy megcsaltam-e. Én erre azt válaszoltam, hogy együtt aludtam 6-od magammal egy sráccal és egy csók volt. Erre kibaszta a cuccaimat a sárba ócsárolt egy sort és elment. Felmentem barátnőmhöz még jó hogy nem volt otthon az anyja.

5 trágár sms-t kaptam Z-től. Persze hirtelen felindulás, de azért ez túlzás volt egy csók miatt. Barátnőm akkor mondta, hogy amikor Lellén voltak haverjaink akkor a nővére és Z csókolóztak. A pofám leszakadt. Ő is azt tette, amit én és neki áll feljebb.

Barátnőmmel egy szórakozóhely felé indultunk. Persze nem jutottam be, mert Z beszélni akart velem, már egy kicsit nyugodtabb volt.

Megbeszéltük, hogy adunk egy kis időt magunknak.

3 hónapig voltunk külön, de néha találkoztunk. Én találkozgattam B-vel, jártunk, de 2 hónapig se tartott.

Aztán egyre sűrűbben találkoztunk Z-vel és 3 hónap után megint együtt vagyunk a mai napig.

Azóta kicsit megneveltem, de még mindig ugyan olyan érzékeny, féltékeny (elnyomja) és még sorolhatnám a jó tulajdonságaival együtt.

Most jön talán az első nyár, amit elejétől a végéig megélhetünk együtt. Ha nem akkor azt mindenképp megírom nektek!!!