Vasárnapra egy igazi, közösséget megmozgató levéllel készültem. Levélírónk kérdéseket tesz fel az olvasóknak, ettől lesz ilyen kétoldalúan interaktív a dolog, és csuda izgalmas.

Sziasztok!

Nem is annyira egy sztorit szeretnék leírni, hanem egy felvetésem lenne, ha láttok benne fantáziát megjelentetitek, ha nem, nem.
Sokat olvasni itt szakítási módszerekről, szövegekről, bunkóságról, megcsalásról, illetve ezek kivitelezéséről. Engem mindig sokkal jobban érdekelt a dolgok miértje, mintsem a technikai lefolyása. Tehát a kommentelőktől azt kérném, hogy akivel előfordult már, hogy megcsalt vkit, azt miért tette? A hogyan nem is igazán fontos, csak a miért. Lányok, fiúk, nők és férfiak egyaránt. Miért tettétek? Némi alkoholos befolyásoltság? Ellenállhatatlan pasi/csaj? Egyszerűen csak egy romantikus helyzet? Vagy mélyebb okai voltak? Kiszerettél a párodból, de vmiért nem mondtad meg neki inkább mást kerestél? Ha így volt miért így intézted?

Igazából számomra a dolog lényege az lenne, hogy mennyire mások, illetve mennyire lehetnek mások egy férfi, illetve egy nő indokai a megcsalásra? Esetleg mit gondoltok utólag a dologról? Ha újra csinálhatnád, másképp tennél-e vmit? Meg tudnád-e ma már állni, amit akkor nem?

Nincs semmi szégyellnivaló, használjuk ki az internet anonimitását, nézzünk magunkba legyünk őszinték.

Természetesen el is kezdem én a dolgot. Életemben egyetlenegyszer csaltam meg egy lányt, az is egyetlen csók erejéig tartott. Hmm hazudtam, kétszer fordult elő, de sosem jutottam túl a csóknál, hogy miért azt nem is tudom...

Az indok más volt minkét esetben.

Az elsőben körülbelül 1 hónapja jártam egy lánnyal, egyidősek lehettünk, úgy 21 évesek, és közben találkoztam egy exemmel, aki vmiért elképesztő fizikális vonzalmat tudott bennem ébreszteni, de nem tudom megfogalmazni miért. Egyszerűen akárhányszor csak vele voltam, be akartam bújni a ruhája alá, a bőre alá, rátapadni, hozzásimulni, érezni magamon. Pedig nem volt egy igazi bombázó, messziről sem, de mégis olyan hatással volt rám mint sem azelőtt sem azután senki... És hát igen... nem voltam szerelmes az aktuális barátnőbe, akit megcsaltam (én itt szögezném le, hogy az én felfogásomban, értékrendemben már nemcsakhogy a csók megcsalás, hanem a csókra, szexre való vágy is... természetesen amikor megfordulunk egy nő után hogy na őt hú de meg... az azért nem számít ide:) tehát a fejben, érzelmekben való megcsalás is megcsalás szerintem)

A második eset egy haverokkal piálás utáni buliban esett meg, a társaság egyik lánytagjának a barátnőjével, miközben szintén kb pár hete lehettem együtt vkivel. Nincs sok mentség, ittam, jól éreztem magam, és nagyon tetszett a dolog, hogy itt van ez a csaj, akinek kellek, akar engem, és itt most csak engem, látom a szemében h tetszem neki, és engedtem a csábításnak, de megmondtam neki h van vkim, így ez a dolog csak a ma estéről szólhat, de ma este mindenben benne vagyok.. persze végül nem történt semmi több...

Szóval az én esetemben mindkét megcsalás mozgatórugója a férfihormon volt, nem volt semmi érzelmi háttere a dolognak, és csak arról a néhány percről szólt volna a dolog, nem is nagyon találkoztam velük azóta sem...

Hogy kicsit ontopic is legyek:
az első lánnyal személyesen találkoztam pár nappal később és teljesen őszintén elmondtam neki, h nem érzem azt, h érzelmileg is haladnék, rajta pedig látom h igen, és akkor szerintem még most lenne a legkevésbé fájdalmas, illetve bonyolult búcsút vennünk egymástól.
A második lánnyal akivel az eset alatt jártam, az éppen következő vasárnapra volt megbeszélve a randi, szombaton hívtam h akkor pontosan mikor találkozzunk holnap, mire azt mondta h nem jó neki a holnap, sőt semmikor máskor, reméli értem mit akar mondani...:) szóval ilyen telefonos szakítás volt, azt hiszem mindkét eset egészen hétköznapi