Már megint ezek a fura nevek: Tücsök, meg Vihar meg Virágszál. Egyébként meg klasszikus felállás, a fiú szerelmes, a lány meg nem. Hiányzik a zazazu. Ez van. Mai idézetünk: "Figyelj, lehet, hogy a te masszázs módszered más mint az enyém, de akkor is fogdosni egy nő lábát, és bedugni a nyelvedet a legszentebb szentségbe, nem ugyanaz a műfaj, nem ugyanaz a játék, nem ugyanaz a sportág baszd meg. Egy lábmasszázs nem jelent szart sem."

1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok már. Június 10-én, egy hét múlva zárjuk a kéziratot, úgyhogy a szakkönyvbe illő szakításokat addig küldjétek. Meg utána is, de az már csak a javított karácsonyi kiadásba kerülhet bele.

2. És mindenki csekkolja a postafiókját, hátha kapott tőlünk levelet.

3. Elindult a goldenblog nevezési szakasza. A szakítósblog a szórakozás kategóriában kíván megmérkőzni.Csak szólunk.

 

 

Kedves Szakítós,
 
Elhatároztam, hogy én is közzé teszem apró történetemet.
 
Előzmények. 2 évet éltem együtt egy lánnyal (2002-2004) legyen mondjuk Tücsök a neve. 2 évnyi együttélés után egyik reggel fogtam a cuccomat és elköltöztem tőle Pesre, Ő maradt vidéken. Ennek sok oka volt ezeket nem részletezem. Majd a kovetkező 1 évben olyan se veled se nélküled kapcsolatban voltunk. 2005 Szilveszter napján indul az igazi történet. Közöltem Tücsökkel, hogy most már tényleg véget akarok vetni ennek a kapcsolatnak mert én már nem akarok tőle semmit és elegem van a huzavonából és legyen vége. Persze ekkor nagy sírás a telefon végén hogy ő mennyire szeret és megváltozik és minden úgy lesz ahogy akarom csak kezdjük előről. Ezt már nem előszőr hallottam az elmúlt egy évben és már nem tudtam neki hinni!
 
Szilveszter este csörög a telefonom, egyik munkatársnőm hívott, hogy lenne-e kedvem szileveszteri buliba menni. Persze miért is ne. Egy kis bulitól nem lehet semmi bajom. A buli nagyon jó volt és mivel senkit sem ismertem így a gátlásaim nem akadályoztak abban, hogy ismerkedjek lányokkal. Egyszer csak megpillantottam egy lányt nevezzük Vihar-nak. Éjféli koccintáskor megismerkedtünk majd dumáltunk és hülyültünk jódarabig. Végén telefonszám csere. Sms váltások másnap. Harmadnap megjelenik nálam Tücsök, hogy tényleg folytatni akarja és nem tudja nélkülem elképzelni az életét meg hasonlók. Közbevetőleg azt is megjegyzi, hogy babánk lesz! Micsoda???? Tőlem aztán biztosan nem!!! Tudtam mert észnél voltam vele kapcsolatban az ilyen dolgokban. (Terhességi tesztet nem volt hajlandó csinálni!)  2 napig ott maradt nálam és folyton sírt, könyörgött, és veszekedett velem de én hajthatatlan voltam. Mint közben kiderült a telefonomban is turjált és megtalálta néhány sms-emet amit Viharral váltottam. Ez volt a legutolsó csepp a pohárban! Nagy nehezen meg tudtam nyugtatni és haza tudtam vinni.


 
Péntek este átmentem Viharhoz, hogy dumálunk egyet. Közölte, hogy fáj a hát meg a nyaka mert elfeküdte. Én egyből felajánlottam neki, hogy megmasszirozom ha akarja. Belement. 20 perc masszázs után levette a poloját mert rájött, hogy ez neki nagyon jó. Én természetesen mint jól nevelt férfi addig elfordultam. Majd még kb 1,5 orán át masszíroztam a hátát derekát. Majd betekerte magát egy takaróba és leült mellém az ágy mellé. Ekkor még mindig csak sejtettem, hogy a takaró alatt formás idomok lapulnak. Majd hirtelen átöleltem és megcsókoltam. Ő viszonozta forró csókomat. Egyre szenvedélyesebben csókolóztunk amikor megcsörrent az ügyeletes telefonom. Tudtam, hogy meló van. Búcsúcsók és megbeszéltük, hogy másnap Vihar át jön hözzám, majd rohantam melózni.
 
Jött is másnap délután és ott folytattuk ahol abbahagytuk! Csókok, ölelések aztán mindent bele! Fantasztikus estét éjszakát és másnap egész napot töltöttünk együtt! :D Én olyan széles vigyorral még nem mentem melózni a következő hétfőn mint akkor! :D Találkoztunk, szerelmeskedtünk és én a fellegekben jártam. Majd Vihar közölte, hogy ne ragaszkodjam hozzá annyira mert ez őt zavarja! Persze ha fülig szerelmes az ember akkor nehéz nem ragaszkodni a másikhoz. 1 hónap után egyszer csak közöltem vele:
- Imádlak!
- Csak imádsz?
- Nem, SZERETLEK IS!!
- Én is,
 
Ekkor azt hittem,hogy minden a legnagyobb rendben van és én voltam a világ legboldogabb embere. A Következő egy hónapban még minden tökéletes volt. Aztán már nem mondta, hogy szeret, csak azt, hogy dettó! Ettől tudtam a falnak menni de mivel nagyon szerelmes voltam ezért nem szenteltem neki nagy figyelmet. Majd egyre többször mondta le a megbeszélt közös programokat. Aztan egy március végi napon közölte velem, hogy beszélnünk kell! Ekkor már tudtam, hogy mit akar mondani. Átmentem hozzá és közölte, hogy mégis rájött nem szerelmes belém és nem tudja így tovább folytatni a kapcsolatot. Tök jó velem meg minden és nagyra tart mint embert csak az a pici hiányzik belül az a varázsütés,hogy belém tudjon szeretni. Kicsit kivoltam. Volt búcsúszex este éjjel és még reggel is majd elváltunk. Ő meló én egésznapos tanfolyam. Kaptam tőle egy búcsú sms-t is, hogy neki is borzasztóan nehéz de így lesz mindkettőnknek a legjobb.
 
Aztan 3 hónapig nem hallottam róla. Akkor sikerült összehoznom vele egy találkozót amikor is kiköltözött az akkori albérletéből mert kb 2 hónappal később elment Mexico-ba.
Vihar azóta hazajött Mexico-ból és a karácsonyi e-mail-emre annyit válaszolt, hogy nem akarja eröltetni a dolgot és nem akar még baráti kapcsolatot sem kialakítani velem.
 
2006 augusztusában megismertem Virágszállal akivel azóta is együtt vagyunk és minden a legnagyobb rendben van közöttünk.
Én boldog vagyok! Lehet, hogy Vihar utólag belátta, hogy mit veszitett mert tudta, hogy mennyire szeretem és az e-mail csak menekülés volt a részéről megint?