Vegyük sorba: volt egy férj (félredugott), ezért összeállt valaki más férjével (Viagrát használt), most is van valaki (nincs info), de a szíve azé, aki szex közben dobta ki. Vajon melyik?

 

 

Na, hol is kezdjem…

 

18 évesen férjhez mentem. A világ legboldogabb embere voltam, egy igazán jól működő tökéletes kapcsolatba. Emberem fél évet itthon, felet valahol országon kívül töltött …Tabu téma nem volt bármikor, bármiről,  nyíltan tudtunk beszélni ….hát, ha szegénykém nincs, itthon 6-8 hónapot hát mi legyen.

 MONDTAM:- szex kell,  mert ugye nem vagyok ott, csak húzzon gumit… Ez így is ment, ha egyáltalán előfordult.(tárgyi bizonyíték nincs se erre, se arra) 7 évig.. Majd hazajött 6 hónap után az ő szerelmes Gerlicéjéhez (akivel naponta 5*beszélt még Amerikából is telefonon) és éltek boldogan … illetve éltek volna, ha nem kap Gerlice egy telefont, egy tanítványtól, hogy csak a tanáruknak üzenné, hogy 3 hónapos terhes.

Na ez a pofáresés….Ki gondolná? Gerlice telefont ragadott emberét hazarendelte…majd összepakolt és elment…. Egy életre, jó messzire hogy meg se találja senki…

Na de, itt jön a képzavar..

 

Munkahelyén kiderült, hogy válik, valaki elkottyintotta, erre a világ legaranyosabb legkedvesebb, ám nős, 3 gyerekes pasija rárepült…Sms….email…papírformájú szerelmeslevelek…Ő csak  Gerlice szenvedő tekintetét szeretné vidámmá tenni .. Majd lehetőséget kapott. .Hát az se volt semmi… (később bevallotta neki Viagra kellett, mert úgy félt tőlem) Hi.. ezen 3 hétig vihogtam a szakítás után (mivel jó ismerője a mellékhatásoknak, tudtam, hogy valami kegyetlen fejfájása lehetett 2 napig tutira tőle.) Első alkalommal minden rendben is volt, volt „tűz” mert akkor már 3 hónapja csak BESZÉLGETTÜNK,  …hónapokig kitartott. Első hibám talán az volt, hogy nem árultam zsákbamacskát elmondtam „Te nekem nem kellesz örökbe, ugye tudod?” (Ez a motívum később többször előjött.) Volt minden közös lakásvásárlás (persze az én pénzemből,) nyaralás kettesben, ékszer, gyűrű, értékes ajándékok hegye. Bár nem szívesen, de elfogadtam mindent. Minden vágya az volt, hogy Ő eltarthasson… (ha már nem lakhat velem, és nekem ő nem kell örökbe)

Nem éreztem, hogy szeretném más gyermekét nevelgetni…

Fejemet fogva menekülni akartam… Okom persze nem volt, és ráadásul szerettem is nagyon. De a lakáskulcsom semmi esetre se akart volna visszaadni, hiszen én vagyok a NAGY Ő!!! Aztán 2 év múlva egy síbaleset, eltört váll beláttatta vele, hogy nem tud kétfelé élni, és szex közben csak annyit mondott - Fejezzük be, szabad vagy… Basszus úgy szakított, hogy közben bennem volt?! Na ettől aztán padlót fogtam….

Egy életre…

Persze némi okoskodás sms dömping  után sikerült visszaszerezni a kulcsot, majd elváltak útjaink.

És mégis mindketten tudjuk-: …”Mint medrét a folyó” Egy fél életen át…..

 

Persze, azóta eltelt 1 év, december óta van új pasi, most költözött hozzám. A szívem mégis azé, aki nekem nem kellett örökbe.

Hát nem szánalmas????