A pénz az úr, mindig tudtam, csak nem mertem bevallani magamnak. Kis pénz, kis foci. Viszont egy helyen nem a pénz a legfontosabb, ez pedig a szakítósbuli csütörtökön a Corvintetőn.

Sziasztok Szakítósok!

Néha szoktam olvasni ezt a blogot. Gondoltam beküldöm a számomra eddigi legütősebb szakítós szöveget, amivel engem lekoptattak. Elnézést a történet rövidségéért, de inkább a lekoptatáson van a hangsúly.
A történet szereplője volt Juli (25), Zoli (29), és jómagam (fiú, 26).
Julival kb. 2 éve ismertük egymást. Ismerős ismerőse volt, hébe-hóba összefutottunk. Egy közös kiránduláson nagyon sokat beszélgettünk. Kiderült, hogy éppen egyikőnknek sincs senkije. A hosszú beszélgetést randik követték. A negyedik randi alkalmával jöttünk össze.
Kb. 3 hete tartott a kapcsolatunk, amikor éreztem, hogy valami nincs rendjén kettőnk között. Szóvá is tettem a dolgot. Ezután egy nem túl hosszú beszélgetés következett, amiből kiderült, hogy Juli nem velem, hanem egy Zoli nevű sráccal szeretne a továbbiakban kapcsolatba bonyolódni. Zolit már korábban kiszemelte magának, de összejövésünk idején éppen külföldön volt. Juli kifejtette, hogy Zoli közelebb áll a szívéhez, és több perspektívát lát benne, mint bennem. A beszélgetésünk vége felé eléggé ingerült voltam, és ezt felemelt hangnemben történő véleménynyilvánítással Juli tudtára is adtam. Szó-szót követett, majd végül elhangzott Juli szájából a (számomra) elhíresült mondat:
De a Zolinak van 10 milliója, neked meg nincs!
Csak hogy ne legyen sok találgatás, felfedem a titkot: Zoli éppen lakást akart venni, innen ismerte olyan pontosan Juli a leendő barátja anyagi helyzetét.
Annyi még hozzá tartozik a történethez, hogy (tudtommal) Juli nem csalt meg engem Zolival.

jómagam