Erősen kétlem, hogy ez a sztori valóban, így és ilyen formában tényleg megtörtént, mindenesetre a szóviccblog nevű gólem okán új pontot veszünk fel a toplistánkra. Noha 2008 a rossz humor éve, a rettenetes szóviccel ismerkedni próbálókat továbbra is máglyára vetjük.

Sziasztok Szakítósok!

Nemrég találtam rá erre a blogra, és úgy gondoltam, az én történetem is bizonyára érdekel titeket. Bár nem kifejezetten szakításos, de úgy éreztem, publikációért kiált.

 Tudni kell, a pimasz csókák engem se kerültek el, pedig dundika vagyok, de hát a jókedv meg a sok kuncogás, úgy látszik, mégis csak vonzza a srácoszokat!

 Súlyomat nem csak a kacajnak köszönhetem, hanem hogy szeretek édes süteményeket eszegetni, leszopogatni a krémesek tetejét. Talán nem csudálkoztok rajta, hogy az eset is egy cukiban történt... pontosabban nem is cukiban, hanem egy büfében, ahol árultak finom péksütiket is. Összefolyt ám a nyál a számban, annyira, hogy ha akartam volna, még buborékot is fújhattam volna belőle! De nem vagyok ám én ilyen hebrencs, a Nehézipari Műszaki Egyetemre járok, mert álmom, hogy kohómérnök legyek!

 Beültem tehát a süteményeiről méltán híres Trional Bt. Falóba, és rendeltem egy ínycsiklandozó puncsos minyont. A pultnál állva a mögöttem várakozó zömök, szemüveges fickó csak úgy meresztette a gülüjeit, de én úgy tettem, mintha nem látnám. Már éppen indulóban voltam, hogy a kézhez kapott süteménnyel helyet foglaljak valamelyik asztalnál, amikor a pali megszólított:

 -- Minyont rendeltél?

 -- Aha... -- nyögtem ki csodálkozva.

 Azt hittem, szegény pasasnak bepárásodott az okuláréja. De nem ez történt! Hamarosan kisült, hogy egy tréfa áldozatává váltam! A flirt így folytatódott:

 -- Tudod, mi a minyon?

 -- Ööö... mi? -- rebegtem rosszat sejtve.

 -- Hát -- és már-már pukkadozott a nevetéstől --, amit a majom kinyom!

 Tudni kell rólam, hogy szeretek ám bruhaházni, de ez a vicc olyan hatással volt orcámra, mintha citromba haraptam volna! Mondtam is neki:

 -- Srácosz, rám várnak!

 Azzal faképnél hagytam. (A minyont persze útközben befaltam.) Úgyhogy ezúton is üzenem nektek, skacok, hogy próbálkozhatnátok eredetibb szövegekkel is!

 Pusszancs: