Reggelente én is borzalmas oroszlánfrizurával ébredek, úgyhogy megértem a levélírót, hogy hirtelen nem tudta, hogy ki is az a Robi. De hogy azóta sem? Hipnózis?

A képet innen loptuk

Sziasztok!
 
Egy, az én történeteim közül:
 
 
Na jó, nem kifejezetten szakítós, de akár lehetett is volna.
 
Házasságunk fénykorában, húszas éveink vége felé esett meg a történet.
Szunyókáltunk édesdeden egy átlagos napot követő átlagos éjjelen, gyanútlanul, mélyen. Reggel felébredvén összeráncolt szemöldökkel vettem tudomásul, hogy szeretett férjem dúl-fúl, puffog és nem szól hozzám. Értetlenül, kusza hajkoronával álltam a helyzet előtt, s nem haboztam rákérdezni mi a problémája. Kisebb lelki gyúrást követően kibökte, hogy beszéltem álmomban, a mondat pedig, ami elhagyta a számat az volt: Neeee Robi, hagyj békén! (Mondanom sem kell, őt nem így hívják)
Elkerekedett szemmel hallgattam éjszakai monológom és a létező leghalványabb fogalmam sem volt róla, mi történhetett.
A szitu nem egyszerű, hiszen ha tagad az ember, csak gyanúsabbá válik, ha pedig megmondja az igazat......a mi esetünkben ez a tagadással volt egyenértékű: fogalmam sem volt róla, hogy
1. ki is az a Robi
2. mit álmodtam vele.
Amire csak lehetett megesküdtem, hogy fogalmam sincs mi történt és semmiféle Róberttel nincs semmiféle kapcsolatom (nem, hogy szexuális, de baráti vagy munkakapcsolatom sem), férjem végül megenyhülni látszott, bár úgy hiszem a kétely ott maradt benne ezek után is. A későbbiekben ha elmentünk közös társasággal bulizni, igyekeztem minél több embernek (térdemet csapkodva, kacagástól kicsordult könnyeimet törölgetve) elmesélni ezt, hogy lássa mennyire idióta helyzetbe is keveredtem és mennyire csak röhögni lehet rajta.
Csattanó nincs, pár évvel később elváltunk. Robi nevű egyén sem az ő, sem az én részemről nem játszott szerepet ebben.
Amennyire a helyzet engedte barátok maradtunk. Egyik emailjében tett egy csípős megjegyzést "Robira", ekkor ismét csak megerősíteni tudtam, hogy fogalmam sincs mi történt (és talán most már - mivel nem volt veszteni valónk - el is hitte). :-)
 
Tanulság: Az ember csak olyasvalakivel álmodjon és legfőképp csak olyan nevet kiabáljon álmában, akivel ébredést követően így vagy úgy, de el tud számolni a párjának :-))
 
Ja igen: búcsúszex nem volt, de ha lett volna, ő vette volna a gumit. A Teszkóban szigorú következetességgel pakolok. Nincs gumicsizmánk és...a többi megválaszolandó kérdésre nem emlékszem :-)
 

Üdv :-)