A Moszkva tér mindenre a legjobb hely, én nyolc évet húztam le az ahhoz közeli iskolában, és a hajnali vendégmunkás-keringőtől a délutáni csalamádés hamburgerig mindent átéltem ott. A szakítás csak egy dolog, az ilyen férfiakat végleg törölni kell az emlékezetből.

Innen loptuk

Sziasztok!
Nemrég kaptam meg anyukámtól a könyvet, és nagyon hasznosnak találtam, gondoltam megírom az én storyjaimat is.Egyébként ha valaki tud valami okosat hozzáfűzni szívesen fogadom.
Szal az első és leglényegesebb szakítás az életemben: 20 hónapos kapcsolat, életem nagy szerelme 16!évesen.Ő is én is. Őt hívjuk D nek.Szóval szerelem volt első látásra, villámcsapás...nem hittem h van ilyen.Szinte 1 hét sem kellet és lángolt körülöttünk minden.Tartott ez 7 hónapig amikor is közölte h beszélnünk kell.Moszkva tér - ideális hely egy szakításra.Alkeszek, és vendégmunkások nézik ahogy porig aláznak...Én persze tudtam h ez lesz, mármint h szakítás( női megérzés) . Szöveg amit kaptam kb annyit takart h elmúlt a láng...már nem vagyok szerelmes.Csodás volt.....ott helyben kellet volna harakiriznem ... de a női büszkeség ugyebár.Haza el...könnyek...1-2 feles anyámmal....nagy nehezen megnyugszom.Csörög a teló.D az. Szöveg: Nagyon megbántam, rájöttem h csak téged szeretlek és soha nem akarlak elveszíteni blabla.Én persze szárnyalok még mindig rózsaszín ködbe vagyok.Vissza D hez és gyönyörű szépen telt tovább még 13 hónap.Persze mint kiderült a szakítás mögött egy csaj állt.Megtaláltam egy smst a telójába, amit D írt a csajnak h mennyire hiányzik neki a lány.Kérdőrevonásomra válasz:Csak barátilag hiányzik...jah... én meg Teréz anya vagyok ( bár néha elgondolkodom h lehet van ebben valami).Lényeg h a szakítás előtti hónapban oda költöztem hozzá.Nagyon megromlott minden.Én és Ő is meló...fáradtság kevés sex...ő félrek...r (mivel h a borravalót a szakmájában nem utasíthatja el..és ha ezt kapta hát el kell fogadni ugyebár...alig megalázó)én nem...majd beközli miután női hangokat hallottam párszor a telójában h beszélnünk kell.
Persze már tudtam h szakítani fogunk..szal már menet közben vettem egy kötelet gyorsba magamnak..És a legjobb az egész storyba h ezzel a szöveggel szakított velem: Ő szeret, és szerelmes is belém, és mindig engem fog szeretni, és mindenképp azt szeretné ha én lennék a gyerekei anyja és a felesége, de most vége mert ő ezt nem bírja, szabadság kell neki és nem fér bele egy kapcsolat sem az életébe.Poén h az egész azután történt kb 10 nappal h én meglepetés partyt csináltam neki a szülinapjára, meglepi tortával ami elég extrém volt....Szal azt hittem lendületből ugrom a Dunába (a Duna-parton voltunk).Alig borultam ki.Aztán persze megtudtam h megcsalt, azt is h mellettem fűzött egy másik lányt, és össze is jöttek másfél hétre rá h mi szakítottunk.Kemény 1 hónap volt.Azóta eltelt másfél év, és mi jóban vagyunk, nem titkolom h nem felejtettem el, nem is fogom, és sztem még szeretem is (sőt).Szoktunk találkozni is.Legutóbb amikor tali volt, elég merész dolgokat mondott hogy akkor ő tényleg komolyan gondolta a feleség-gyerek dolgot, mert ő ezt csak velem tudná elképzelni..stb.4 órán keresztül duma,és séta a Duna parton.Semmi egyéb.Majd sms tőle egy közömbös ügyből kifojólag, aminek a végén az egyik közös számünk két szava.Nah ezt rakjátok össze....részemről sakk - matt.