Ha esetleg elfelejtettétek volna, kézbe lehet venni a blogot, ugyanis van egy szakítóskönyvünk, meg lehet vásárolni a könyvesboltokban, meg a Bookline-on.

FONTOS: a könyvben szereplő szerzők jelentkezzenek a tiszteletpéldányukért. Elvileg írtam mindenkinek aki benne van, de ha felcsaptok egy példányt a Libriben gúlákban álló példányból, akkor láthatjátok, hogy jár-e nektek ingyen könyv vagy sem.

SZINTÉN FONTOS: Holnapig tart a Libriben az akció, hogy az Estcard felmutatásával 500 forintot szakíthattok (értitek!) a könyv árából. Ha valaki nagy tételben vásárolna az exeinek, akkor ne hagyja ki az alkalmat.

A hajtás után pedig összefoglalom, merre jártunk Vl-lel a médiában.

Rádió:

  • Voltunk a Lánchíd Rádió Sprőd című műsorában Perjés Zoltánnál, vagy aki esetleg a Fortunás időkből emlékszik rá, akkor úgy mondom, Feaky D. Két világgazdaságot elemző óra között a szakítóskönyvről volt szó. Nem sikerült megtalálnom, hol lehet visszahallgatni.
  • Voltunk a Tilos Rádió Kolorlokál című műsorában Csejdy Andrásnál, Rozgonyi Zoltánnál és Igor Lazinnál. A Forgács Zsuzsa telefonjaival teleszőtt adást itt lehet meghallgatni.

Tévé:

  • Ismét Vl-re maradt a tévés szereplés, mert én külföldön voltam. Ezt küldte smsben: "Ada, Subb Bass, Sugarloaf Szabi, nulla infó, kacsás és Edvin Martonos sztorit elmondtam."

Online:

  • Az általam imádott Borsa hasábjain kellett találkoznom ezzel a dicsérő kritikával. Köszönjük pészM!
  • A szintén nagyratartott Médiablog pedig úgy fogalmazott, hogy MÉLTÁN népszerű a szakítósblog. A blogokból készült könyvekről szól a cikk.
  • Ennek kapcsán megkereste Vl-t a Kreatív, és megainterjút adott a kérdésről, ha megjelenik, jelzünk.
  • Az EXIT magazinnak is nyilatkoztunk, ha megjelenik jelzünk.

Egyéb:

  • Az igazán fontosak azonban mindig az olvasóktól érkező visszajelzések. A Bookline-on van egy ilyen komment, annyira tetszik, hogy idemásolom:Szerintem elég "veszélyes" dolog ilyen net szösszeneteknek nagy jelentőséget tulajdonítani. Én igazából minden ilyen típusú "na itt a tuti a párkapcsolatokról" témájú könyvet elennezek komolyan venni... röhögni ezeken lehet, de ilyneket hogy "7. Gimnáziumban, kollégiumban, egyetemen egyáltalán nem szedünk fel senkit. 8. A munkahelyünkön egyáltalán ne randizgassunk. 9. Igyekezzük figyelmen kívül hagyni a választott családját, és a magunkét is rejtegessük. 10. INTERNETEN ISMERKEDNI SZIGORÚAN TILOS" -meg hasonló egetverő baromságot remélem itt -és máshol- senki nem tekint "tanító", hasznos vagy igaz gondolatnak, mivel ezek egyáltalán nem azok... csak remélni merem hogy mindeki egy jót röhög ezen és hajítja el ezt a könyvet nagyívbe, mielött bármi komoly dologra vonatkoztatna belőle, vagy valamiféle modernkori párkapcsolati útmutatónak tekintené az eme irományt! üdv!
  • Ennél többre nem is vágyunk!