Bár szakítós blog vagyunk, most egy összejövésben segítünk. Vagy nem.

A kép innen

Három az egyben 

Szereplők:  halódó majd halott házasságban élő nő

      házasságban élő pasi (szerető)

      lakatrandis pasi

      randivonalas pasi

Idő: jelen (március 7.) 

Kezdődik kb.egy évvel ezelőtt.

Házasságban élő nő családterápián innen, mindenfélével próbálkozik, hogy házassága normál üzemmódba álljon vissza. Szokásos vágy - kihűlés szimptómák, libidó ébresztő. Megoldódni látszik, mikor férj engedelmével szeretőt talál, aki ért is hozzá, nem is akar többet. És kivirul a nő. Férj begőzöl (neki másfél éve van szeretője) és pár alkalom után letilt. Férj itt kilép a történetből. 

És innen minden arról szól, aki évek óta alszik.

A nő, szereti azt az érzést, hogy van teste, és folyamatosan az ágyjeleneteken jár az esze. Furcsa játék kezdődik, ha telefonál, nem hívják vissza, vagy lerázzák. Ha nem telefonál, visszahívják és forró szavakat suttognak a fülébe…még nem tapasztalt ilyen izgalmas és megalázó játékot. Megtanul hazudni, játékból, olvasni a szavak mögött - a jó kis biztonságos életnek vége. Aztán persze valahol átbillen a mérleg, a nő érzi, hogy szeret. És tudja, hogy ez a vég, mármint ha kiderül. És nincs is értelme, de mégis. Most még nem tudna leállni. Kitalálja ifjú titánt, akivel, miután különváltan él a férjétől, izgalmasan élhet - képzeletben. Gondosan megtervezi a hazugságot, a megfelelő  emberek előtt megágyaz neki, és minden részlet stimmel. Közben büszke magára, hogy ilyet is tud. Teszi ezt azért, hogy konfliktuskerülő, önző szerelme ne érezze súlyosnak a szerető szerepét - és nehogy elinaljon a multivilág könnyen kapható huszonéveseivel. 

De aztán egyre inkább érezve a helyzete megalázó voltát, szakított szeretővel. Aki azóta többször is visszakéredzkedett, és emberszámba veszi nőt. Legalábbis mintha. Aki mióta elvált, nekiállt társat keresni, és csak néz bután, hogy tényleg ez kell ennek a pasinak? Vetélytársak? Akik immár nem kitaláltak. 

Ezúton üzenem minden párkeresőnek: vannak normális pasik mindenfelé. Nő talált kettőt is, de mivel alapvetően nagyon zavarja eddigi hazug élete, a vörös rózsás-lakatrandis pasit le kell építenie, mert pár randi után sem érzi azt, hogy szikrázna közöttük a levegő. Tehát úgy jár el, mint a normális emberek. Nem önző, pedig tenyéren hordozottnak lenni ennyi idő után…csábító. Közben randivonalon megismerkedik egy másik pasival, akiről még jelen pillanatban nem derült ki, hogy csak ágyba akarja vinni (oda biztosan), esetleg a benne élő zűrzavarból is merítene. De hogy megbotránkoztató legyen a történet, az időzítésbe némi hiba csúszik, és péntek délután találkoznak a randivonalas pasival, három órát szexelnek, majd arcán piros borostahorzsolásokkal (amik nem akarnak múlni) beugrik a családjához, a gyerekeinek puszit adni, házi feladatot csinálni…este nyolckor lakatpasis szakítósrandi.  

Itt már az egészen közeli múltra kell gondolni, péntek este van. A CF koncert jó volt, a szakítás barátira sikerült, hajnali kettőig beszélgettek, pedig már kilenckor előjött a farbával.

Itthon várta az üzenet randivonal pasitól, mikor láthat újra?  

Ma szombat van. 

Hétfőn újra szakít a szeretővel. Hétfőn újra szakít a szeretővel??? Amennyiben magára ismer a történetben, ez könnyen előfordulhat. Szokta ezt a blogot olvasni, sőt egyszer még meg is mutatta a postot, amiben benne volt... Talán tetszik is neki, amit nő írt. Kicsit hiú.

Ha hétfőn szerető felhívja és megkérdezi, mi volt a randin, viccesen azt fogja mondani: olvasd el a blogban.  

Hát, meglátjuk. 

Szedjetek darabokra

Zé 

U.i: a cím szenzációhajhász, csak kettő az egyben, és fájdalom: kamaszosan, gumi nélkül, némi fékkel