mentett msn beszélgetések - a DOLOG, amihez soha ne nyúljunk, mert mindenkinek szüksége van magánéletre.

Hosszú de így teljes.

Megismerkedtünk, összejöttünk, szerelem volt. Az én részemről biztosan. Szépen alakultak a dolgok. Én úgy éreztem. Férfi létemre a harmadik év környékén elkezdtem a közös jövőn gondolkodni. Persze voltak apró viták de tényleg elhanyagolható.

Kapcsolatunk második évében volt egy mozzanat, aminek az én oldalamról nézve biztosan van jelentősége, illetve lett. Végzős korában az osztályukból valaki csinált egy honlapot, amire kíváncsi voltam. Meg is kaptam a címet, ahol megtekinthetőek voltak az osztálykirándulás képei is. Ott láttam egy képet, ilyen bulifotó jellegűt, amin a kedves táncol egy sráccal, nem lassú ölelkezős de ilyen gyanúsan kavarós. Elismerem szóvá tettem. Első körben visszatámadás, hogy már nem is beszélhetek senkivel, majd egy kis magyarázat után, hogy nem erről van szó de nézze már az én oldalamról is a dolgokat. Megértette. Meg lehet kövezni ezért, szabadfelfogásúak előnyben de nem vagyok az a fajta, hogy nélkülem nem mehetsz sehova.

Eltelt két év a kedves másodéves felsőoktatásban és kolis. Hétvégenként találka, tudom nem az igazi de mondom nem gond, ketten kibírjuk ezt is. Egyik alkalommal filmet másoltam a gépére, mikor is megpillantottam egy könyvtár nevet: mentett msn beszélgetések. Hmm tudom mire gondoltok én is arra gondoltam. Kb 5 percem volt dönteni, lemásolom, nem másolom. Nem szedem le, szemétség meg a bizalom. Leszedem, ha nincs semmi, tökéletes ha van valami, akkor meg úgy is mindegy. Leszedem-Nem szedem-Leszedem-Nem szedem. Emlékeztek még a Tom és Jerryben a kisangyalra meg a kisördögre? Valami ilyesmit éreztem. Bevillant valami, a kép, a kavarós-táncolós kép. Leszedtem. Igen, átolvastam. Érdekes dologra derült fény, a kedvest egy igen segítőkész srác a koliból néhány alkalommal megmasszírozta. Úgy értem tényleg csak a derekát vagy legalábbis ennyiben voltam biztos. Agy elszáll, hogy jön ahhoz valaki, hogy az én barátnőmet taperolja és mi az, hogy engedi. Mondhatjátok, hogy túlreagálom a dolgot de én is pasi vagyok és nem azért napolajoztam a csajokat a strandon mert olyan hú de rendes vagyok. Szóvá tettem. Visszatámadás, elmagyarázás: nekem rosszul esik és ha legalább egy OKJs papír lenne a srácnak, hogy mennyire érti a szakmát de nincs. Megérti, sírás, szerelem stb. Pluszkérdés: volt egyéb is vagy ennyiben megállt a dolog, válasz: nem volt semmi más. Igaz még a srác számát kiloptam a telefonjából, szerencsémre u.a. a név volt mint az MSNben. Nem akartam kezdeni semmit, nem akartam felhívni, nem akartam vitatkozni de gondoltam jó ha megvan.

Fél év múlva egyik este elkezd sírni és közli velem, nem érzi már irántam az, amit eddig. Elmúlt a szerelem. Jó biztos vagy benne, azt mondja igen. Nem vergődök, korrekt dolog , elém állt, elmondta, elfogadtam. Még megkérdezi de ugye szóba állsz még velem. Tette szerintem ezt, azért mert tudta, hogy az előtte lévő két barátnőmmel nem tartottam a kapcsolatot, mert átbaszás volt a dologban. Mondtam persze, hisz Te elém álltál, elmondtad, nem volt semmi átverés. Arcra puszi, vigyázz magadra stb.

Kisördög: hívd fel a számot már úgy is mindegy. Felhívtam és bemutatkoztam közöltem ha van benne gerinc mondja el mi volt még. Hát volt egy csók is, igaz buli volt meg ittak is. Megkeresem a kedvest. Nem tagadom akartam, szerettem. Nem tudom, hogy de lenyeltem volna. A válasz újra: nem. Jó én megpróbáltam, megnyugodhat a lelkem nem hagytam csak úgy elmenni. Kérdés és megkértem legyen őszinte, mert fontos a jövőre nézve. Volt más is a sráccal? Volt egy csók de buli volt és ittam és tudom ez nem mentség. Jó, elmondta magától, megnyugodtam. Utolsó kérdés: van ebben a szakításban másik pasi? Nem nincs és nem is akarok most egy darabig kapcsolatot.

Két hét múlva hallottam, hogy van valaki neki. Azóta is vele van. Nem, nem a masszírozós.

Azóta nem beszéltem vele, nem azért mert elutasítanám, csak úgy vagyok vele, szerintem nem nekem kell Őt keresni. Ő meg nem keres. Következtessetek Ti, a tanulságot vonjátok le Ti, én megtettem de kíváncsi vagyok Ti mire jutottatok, majd elolvasom a kommenteket.

Azóta eltelt egy év. Most újra reménykedem és kezdek bízni.

„A legnagyobb fájdalmam az volt egy évvel ezelőtt, hogy hogyan merjek majd bízni valakiben és a legnagyobb rejtély pedig az, hogy hogyan éri majd el valaki, hogy bízzak benne. Nem tudom, hogyan de Neked sikerült. KÖSZÖNÖM”