Nevezzük terhességnek, inkább.

Kedves Szakítósblog, és kommentelők

Régi olvasója vagyok a blognak. Gondoltam megosztom veletek egy régebbi szakításomat. Kettőt az egyben.


Még ifjú titánként, egy állami cégnél dolgoztam mint informatikus (tudom, informatikusokkal nem kezdhetnek a lányok). Nos, neki biztosan nem szóltak erről, meg szakítósblog sem volt, mert összejöttem vele egy bulin. Ő az ország keleti részén lakott, én Budapesten. Távkapcsolat volt, de amikor együtt voltunk, akkor nagyon jól éreztük magunkat. Általában ő jött hozzám Pestre, ő nemigazán forszírozta azt, hogy én menjek hozzá vidékre. Nem is volt ezzel baj, én nem erőltettem. Szüleimmel is jóban volt, nem volt semmi probléma, a barátaimmal is teljesen jól kijött, szóval ideális nő volt (bár szőke). Szóval átjött egy hétvégén, egy haverom meg hívott egy buliba, gondoltam menjünk együtt. Be is érkezünk a szórakozóhelyre, én letettem a kabátokat (az övét is), mire beértem, látom hogy ott van egy pasival, látványosan észre sem vesz. Néztem nagyokat, de nem akartam sem balhét, sem jelenetet. Kérdeztem a haveromat, hogy ki az a pasi,akivel a lány van. A válasza igazán mókás volt, és számomra meglepő: A férje. Nekem az állam a padlón csattant, így még gratuláltam is magamnak, hogy nem mentem oda élből keménykedni, meg elhajtani a fickót. Szépen úgy csináltam mint aki nem is ismeri. Kiderült még az is, hogy van két gyerekük is :) Nos, innentől kezd kissé bonyolódni a történet.

A buli utáni hét közepén, nagyjából, csörög a telefonom munka közben. A nő hívott, hogy ő terhes. Bamm. Sápadás, hülye kérdések feltevése, miszerint tényleg, biztos, meg hasonlók. Hja, végülis csak tudja ha terhes, két gyerek után :) És mivel amúgyis válik a férjétől, és mivel annyira imád engem, meg akarja tartani. Én meg csak hallgattam , kicsit letaglózott a dolog, miszerint apa leszek. Munkatársak is csak elhűlve néztek rám, hogy mi a ráktól vagyok ilyen falfehér, nem vagyok egy sápadós alkat. Mondtam nekik mi a helyzet, először döbbent csend. Majd valahonnan előrántottak némi nívósabb alkoholt. Persze amúgy is ittak, csak így volt ürügyük is rá...Én is lenyomtam egy pohárral. Legjobb barátomnak elmeséltem, ő is csak nézett nagyot. Aztán jó ideig elmaradtak a nő látogatásai nálam, én meg még ifjú voltam s bohó, persze beújítottam egy másik lányt. Egy igazán csinos ropogós 21 évest. Lényegében párhuzamosan futott a két lány, de csak az egyik tudott a másikról. (A férjezett a másikról, nevezzük a férjezettet Katának, a másikat Angélának). Szóval Kata tudott Angéláról, és úgy határozott, hogy megpróbál visszaszerezni. A gyerekről nem tudtam meg az igazságot, mert állítólag Kata elvetélt, de én nem láttam őt akkor, amikor állítólag terhes volt.Persze engem okolt a dologért, hogy miattam vetélt el, ezt fel is emlegette nem egyszer. (Bevallom, a mai napig bánt a dolog,de valamelyest tompult a dolog mivel ez nagyjából 8 éve történt) Nos lényeg az, hogy vissza akart szerezni. Én nagyon jól elvoltam Angélával, mikor is kórházba került (valami vakbélgyanús dolog volt). Én bejártam hozzá a kórházba, noha rühellem a kórházakat, még magamat sem szeretném ott látogatni, nemhogy mást. Szóval beszéltem az orvosával, aki mondta, hogy nagyon óvatosak lesznek a műtétnél, mivel Angéla terhes. Ja, kár hogy ezt nem mondta nekem....Utólag kiderült, nem is tőlem várt babát. Úgyhogy buktam mindkét nőt. Katával a mai napig jóban vagyok, néha meg is látogat :) Angélával az történt, hogy mikor én otthagytam őt, mivel tudtam, hogy a gyerek nem tőlem van, gondoltam más kismajmát csak nem fogom felnevelni, meg pénzelni, szóval Angéla összeházasodott a gyerek apjával, de mivel az ilyen hejjespasi volt, verte, meg jól ott is hagyta a kisgyerekkel együtt, asszem két év után. Ez az én történetem.


Voltunk teszkóban,Kata pakolt a szatyorba,Angéla nem, én vettem gumit, minden esetben. Katona nem voltam.Mindkét esetben volt búcsúszex is. Gumicsizmája sem volt senkinek, a taxisnak adtam 800 forintot.

Nem akarok Coelhos jótanácsokat írni a végére, úgysem érne semmit. Sem pedig más közhelyes vackot.

Üdv

D.