Négy randevú rövid története. Interneten ismerkedni szigorúan tilos.

Amikor az ember lezár magában egy korszakot,és különben is unja már az egyedül töltött éjszakákat,feltámad benne az ösztön,és elindul "vadászni".
És,hogy kikkel lehet összefutni,akár neten,akár az utcán,akár szórakozóhelyen?Íme néhány olyan találkozásom,aminek gyors és fájdalommentes "szakítás" lett a vége.
Rhándevú 1.

Társkeresőre történt regisztrálásom után (senki nem intett óva ettől,mivel senkinek nem is szóltam róla...felelőtlenség)

viszonylag gyorsan találtam olyan embert akivel,szívesen ismerkednék. Ő volt személyesen Robi. Az első és egyben utolsó találkozásunk alatt körbe sétáltatta velem Budapestet,gyenge próbálkozásaim a kommunikációval teljesen kudarcba fulladtak.Sebaj,séta miatt fogytam 1kg-ot,már megérte.
Másnap levél tőle:
Neki én túlságosan "krézi" vagyok-ájemszorri-
Tanulság:
Ha nem tetszett a randipartnered,mindenképpen előbb Te írj neki lekoptató levelet,mert aki gyorsabb,annak kevésbé sérül az önérzete.

Rhándevú 2.

Szintén társkeresős randi.Csabival jókat leveleztünk,de mivel egyikünk sem levelezőpártnert keresett,viszonylag gyorsan rátértünk a találkozásra. Csabi aranyos volt,kedves,de nem egy donhúúúúán...Viszont ami a legjobban zavart,az a súlya.Egyszerűen annyira vékony volt,hogy mikor megláttam,meg is ijedtem tőle (azt hiszem nem vette észre),és szerettem volna futva menekülni,mert hát jó-jó,hogy tudtunk levelezni,na de a fotókon profilból nem ilyen volt. Persze próbálkoztunk mindennel, sétával,borozással, de az elválásnál mégis csak 2 puszira, meg egy "majd beszélünk msn-enre"futotta.
Azóta sem beszéltünk,pedig nem tiltottam le.Szerintem az lehetett a baj,hogy nagyobb volt a fejem mint az övé :P

Rhándevú 3.

Mivel halott próbálkozásnak bizonyult társat találni társkeresőn (mondjuk bíztatóbb lenne,ha társtalálónak neveznék),inkább töröltem magam. Persze rájártam,férfiembert keresni,mert gondoltam adatok meg név alapján kis ráfordított idővel meg lehet találni iwen, mert hát ugye mostanra mind tudjuk,aki nincs fenn, az nem létezik...
Tehát a célszemélyt megtaláltam társkeresőn,ezután 2 bonyolult percembe került megtalálni "A" közösségben. Írtam, válaszolt,válaszoltam,írt,találkoztunk.
Óriási megdöbbenésemre, a keresett 190 magas férfi helyett, egy 170 magas fiúval volt találkám. Erőltetett bájcsevej,a mitdolgozolról,milyen zenét szeretszről és a filmekről.Sokban egyezett az ízlésünk,persze ha én nem kérdezek szerintem 2 órán keresztül ült volna a padon mellettem,mert szinte hozzám szólni sem mert. Pedig rá sem gyújtottam. Egyszerűen nem mertem,mert féltem,hogy annyira sértené az önérzetét,hogy hazarohanna, és beköpne anyucinál.
Egy "Örültem-mel" búcsúztunk.Azóta ő is örül,meg én is,hogy nem találkozunk többet.

Rhándevú 4.

Ugye,ugye a leghosszabb nyári fesztivál (most már 3 gurulóssal ér csak bemenni). Szombat este,vagy már vasárnap hajnal,feladtam...pincér fiún kívül használható egyén nem volt. Vagy ha lett volna,ő nem akart engem használni (nem vagyok tökéletes,ezvan)mikor a semmiből odafújta a szél Márkot, akinek nem tudtam a nevét se még,de szerettem a szeme színét.Flörtölt,udvarolt,csókolt, másnap hívott,harmadnap találka.Ott már nem flörtölt,tán kicsit udvarolt,de csókolni végképp nem csókolt...Második hivatalos randi is így telt, és a harmadik is.Aztán nem volt több.Utóljára elhívtam magamhoz dvd-zni,mert az olyan béna,és főleg egy szar filmmel,hogy úgy gondoltam talán egy ágyban majd akar kezdeni velem valamit.Filmet végig néztük, szép csendben egymás mellett, senki nem szólt,matatott,vagy mocorgott.Végén felállt,megnézte az óráját, megdörzsölte a szemét,és közölte,hogy fáradt,indul haza. Nálam elszakadt a cérna,és az ajtóban nagyon kedvesen arra kértem felejtse el a telefonszámom.Márk állt,mosolygott,azt mondta jó,kellemes estét kívánt,és hazament.Delete,meg lomtár ürítése történt nálam is. Azt nem értem,ha félhomályban ittasan szebbnek tűntem,akkor miért volt még az első után még 2 randi...Talán nem akart szemét lenni,ami tényleg kedves, de nincs szükségem terézapára.

Azóta kissé alábbhagyott a "vadászláz",mert azért mindenáron mégsem kell férfi.Mondjuk néha elgondolkodom,hogy valait csak úgy leütök,behúzkodok a házamba és kinevezem Igazinak...Még van néhány nem teljesen kidolgozott részlet a tervemben,de ha bevált, párkeresőknek mindenképp szólok.

Csók Mindenkinek