Benzinkutas playboy és a sörös dobozos csaj pornós találkájából lett, ami lett

Sziasztok!!!

Rengeteg ilyen sztorit, tudnék mesélni, de most már, hogy ismerem ezt a kis oldalt ígérem le fogom írni az összes történetemet, mert nagyon jók!!
A mostani nagyon vicces!
26 éves lány vagyok és éppen 2 barátommal Velencére tartottunk, és a balatoni úton megálltunk tankolni. Én megláttam a playboyból kilépett kutasfiút, aki még a poénokat is vette. Az öltözékemről annyit, hogy mezben homokosan, egy soproni dobozos sörrel a kezemben próbáltam lány létemre udvarolni. Majd vissza szálltam a kocsiba mert kezdtem úgy érezni, hogy mega égő amit csinálok, és a barátom mondta, hogy kérjem el a számát!:D
Elkértem, álmomban nem gondoltam volna, hogy felfog hívni, felhívott. Mint kiderült, 23 éves, és Tárnokon lakik.
Ezzel még nem is lett volna probléma, egy két hétig sms-eztünk, meg beszéltünk telefonon, majd eljött a nagy randi napja, amire igazából nem nagyon volt kedvem elmenni, mivel 23 meg stb... de hát gondoltam, egy esélyt megérdemel a dolog!:)
Elmentünk a Margitszigetre sétálni, tök jókat nevettünk, meg dumáltunk, de igazából bennem sem mozdult meg úgy igazából semmi extra, mintha öcsémmel sétálgattam volna!
Majd írtam rá két napra egy üzenetet neki, hogy 'Na mi van ilyen szar volt?' Két napra rá kaptam a választ: 'Jó fej vagy, de ennyi. Ne haragudj. Jó éjt'
A barátnőm mondta rakjam fel ide!
De télleg vicces volt a szitu!!!