Csak szex a hétfői első posztban, amiből az érintett férfi igyekszik levezetni számunkra, miért nem működött a kapcsolatuk. A szerelem szó nem hangzik el a levélben, azt inkább jóhiszeműen feltételezzük, mert ez így. A szociális helyzettel megmagyarázni a lányt, illetve annak szexuális életét, megint csak elég szélsőséges teoretikus kíván. Hétfő van.
Kedves Szakítósblog, itt az én sztorim is. A lányt (kizárásos alapon én vagyok a srác) élőben kellene megismerni, így nem biztos, hogy átjön a történet, amit teljes őszinteséggel (sokak számára szerintem bunkó hangvétellel, nézetekkel) közlök. Lehet, hogy szexcentrikus lesz, figyelmeztetek előre :)

Gimis korszak, legszebb évek az ember életében, 17 vagyok ekkor. A csaj (legyen mondjuk Kati) osztálytársam, úgy kerültünk közelebb, hogy az ofő egymás mellé ültetett minket :) Beszélgettünk blablabla, innen szokásos dolgok, össze is jöttünk ahogy illik. Nem néztem ki volna belőle, de mikor először elmentem hozzájuk nagyot koppant az állam. Szüleim hálistennek jól keresnek, mindent megteremtenek nekem meg tesómnak is, nem kínaiból öltözködök, szoktunk járni nyaralni meg ilyesmi. Kati családja együtt lakik a nagyszülőkkel, szerény körülmények között (értsd: apuka asztalos/alkoholista, az utcával szemben van egy kocsma, anyuka varrónő, akinek körülbelül 14 éve nem volt orgazmusa, mivel hugi szobája mindössze egy függönnyel van elválasztva és a kettő együtt alig 10 m2), udvaron góré, bontott tévék (apuka egyszer szólt, hogyha van bontanivaló tévém vigyem el, mert kurvajól fizet :D ), ilyesmi. Elől vannak a nagyszülők + Kati szobája, hátul a nem túl nagy udvaron lehet eljutni a szülőkhöz, ahonnan msn-ezik. Úgy gondolom, hogy a környezet fontos lesz később. Nagyon köcsögség, ha azt mondom, más társadalmi rétegből származunk? Mert szerintem vannak ilyenek.

Ennek köszönhetően (szerintem) "furcsa" neveltetést kapott: elég visszahúzódó, csendes, pedig szokott járni bulizni, de ha iszik akkor simán felpörög, szóval nem értem a két végletet, ha pl. a családommal van miért nem tud 2 értelmes mondatot kinyögni. Kb. 2 hónap után történt meg az első ujjazás (ja igen, szűz még ekkor), ami sokáig így tartott... kb 5 hónapnak kellett eltelnie míg tőlem elhúzodva, elfordult fejjel, 2 ujjal verte ki először... jó, hát gondoltam fura neki biztos, majd belejön. Ez ismét két hónapig ment, míg először leszopott (hozzáteszem, a kapcsolatunk végéig nem nagyon fejlődött ebben :D ), na mondom szex téren kezd sínen lenni a dolog... ekkor elmentünk pizzázni az osztálytársaimmal (én, haverom, haverom csaja, a csaj legjobb barátnője és a barátnő nem osztálytársunk barátja, aki korábban Katival egy suliba járt - egy darab idegen nincs közte). Mindenki kéri a kaját, piát (nyár van egyébként) kinn ülünk a teraszon, eszük, beszélgetünk, röhögünk, Kati nem kért semmit (pedig én fizettem), meg se szólalt csak ült magában, körülbelül a köszönéseken kívül 3 mondat hagyta el a száját (ja, a lányok egyébként tök jó barátnők mindhárman). Hazamentünk, 2 percre lakik a pizzériától, megkérdeztem, hogy mi volt ez, mert ez nekem volt gáz, a többiek ilyenkor egy hétig ostromolnak a "mi baja van Katinak" kérdéseikkel, a válaszom ezekre: "nemtom". Szóval, a némaságra ezt felelte: "ha nincs téma, nem szoktam beszélni". Hát öregem, az jó, mert rendszeresen vannak olyan kirohanásai, hogy nem szól hozzám egy hétig se msn-en, se személyesen ("sorry, hangulatingadozásaim voltak, de amúgy nagyon szeretlek"). Kicsit felment bennem a pumpa, pedig türelmes ember vagyok, mondom jó, majd kinövöd (több mint fél éves kapcsolat után...).

Aztán jött az első szex, teljesen normálisan lezajlott, meg is lepődtem ezen, hogy most nem volt semmi probléma :)

Augusztus, ha augusztus, akkor Sziget. El is utazok rendesen, Sziget alatt egyszer nem keresett, egy darab sms-t nem kaptam tőle. Hazamegyek (pont akkorra esett az egyik városi buli otthon), találkozok haverommal, hogy vitassuk már meg mégis mi ez. Leültünk az egyik fagyisnál, Kati és haver csaja (köztük minden rendben) úgy mentek el mellettünk, hogy észre se vettek minket, mondom lol :) Fél óra múlva kapom az sms-t, hogy mi az, hogy haverra van időm, rá meg nem. Mondom jó fej vagy, nem is szóltál, hogy feljösz, honnan tudnám. Odamentem hozzájuk, leordibálta a fejem, vége.

Elkezdődött a suli, valahogy hiányoztunk egymásnak, és hogy hogynem újból összejöttünk, meg is pecsételtük pár dugással meg minden. Ekkor már értek meglepetések, mert pl. ha megkérdezem, hogy "hogy szeretnéd" az rá a válasz, hogy mindegy. Azonnal kommenteljen az a normálisan bekötött, hetero férfiember akinek azt szokta mondani a csaja, mindegy milyen pózban fekszünk le. --> Ergo: nem volt nyitott semmi új dologra, plusz természetesen én akartam szexet, mint mindig, neki körülbelül egy fél óra kellett hozzá, míg rávegye magát, utólag persze maga volt a mámor...

Egyik ilyen esetnél (6ra mentem hozzájuk, este 11 óra van, se szülőkkel, se nagyszülőkkel nem találkoztunk, nagymuter másik szobába alszik/tévézik, nagyfater 3 doboz prilukee cigi után ülve elaludt a Sport1-en vagy az m1-en, szülők felől semmi hír még 1x) kezdeném levetkőztetni, a nadrág sikerült, melltartó már nem, mert mi van, ha bejönnek, akkor lesz ám überciki (fél éve dugtunk kb, még mindig nem mondta el otthon, mert fél, hogy megölik, amiért 17 évesen, egy hosszan tartó kapcsolatban kefélni mert), húzzuk félre a bugyit, maradjon a póló és dugjunk úgy. No comment. Amikor bezzeg nálunk vagyunk, akkor bezzeg nem kell félni, inkább kefélni...

Ilyen és hasonló sztorik vezettek el az utolsóhoz. Szombaton fent leírt paraméterekkel szex, hétfőn suli. Köszönésen kivül nagyobbat szarik a fejemre, mint a reggeli galamb, mikor suliba jöttem. Többiek: "mi van Katival" hát mondom fogalmamsincs. Próbálok közeledni, félszavas válaszok, na mondom aranyoskám, innentől várhatod, hogy hozzádszóljak. Csütörtökön (!) msn-en elmagyarázza, hogy elnézést, hangulatingadozásai voltak, amúgy szeretlek, bárcsak ittlennél (most még dugni is akar) stb... mondom jó, semmibaj. Pénteken folytatódik tovább, aztán délután kapok egy sms-t ennyi szöveggel: vége. Mondom döntsd már el mit akarsz, erre: "jaj, elhamarkodott döntés volt, megbántam stb". Mondom: kiscsillag, van-e szándék? Erre ő: van. Mondom akkor most feladhatod az alapelved, hogy nem fogok futni egy pasi után sem, különben a pasi fog futni tőled (ezalatt a több, mint egy év alatt elismerést nyertem az osztályban, mint birkatürelmű. Egy közös haverunk azt mondta: Kati nagyon jó haver, mindent megbeszél vele stb., de két hétnél tovább nem bírna vele járni, másik haver egy hetet adott és üvöltve tette volna ki az útját meg ilyesmi :D ). Direkt nem közeledek, lássam mit lép, továbbra sincs semmi, csak a hétvégék. Erre kérdezi: mi a baj velem? Na, mondom, szerinted? "Én próbálok közeledni, de te visszautasítasz, mindig kint cigizel, hogy legyek a közeledben?" Hozzáteszem, egy nap 1 cigit szívtam suliban. Aznap pl. a tanári asztalon ültem, ő elsőpadban ül, és képes volt elmenni mellettem úgy, hogy rám se nézett... de ő szeret, meg imád meg stb. Szerintem ebből ki lehet találni, hogy úgy otthagytam a csajt, hogy érettségiig nem szólt hozzám.

Elég hosszúra sikeredett, pedig a nagyrésze benne sincs :) Kösz a lehetőséget, várom a kommenteket! ;)