Rögtön egy feladvánnyal indul a munkahét: most itt akkor ki szakít kivel? Nem is tudtam címkézni rendesen. És ha ezt gyorsan megválaszoljátok: hogy kerül a tanga a kilincsre? a bólogatós kutya az autóba? a képek az iwiwre?

Hi! Remélem, viszont láthatom a blogon ezt a kissé hosszúra nyúlt sztorit:

Két éve nyáron megismerkedtem egy sráccal, ő szállította a péksütiket a boltba, ahol diákmunkán voltam. Kb hetente találkoztunk az időbeosztás miatt, de hamar kiderült, hogy nagyon szimpik vagyunk egymásnak. Egy-egy közös hobbira is fény derült, meg azt is megbeszéltük, hogy majd elmegyünk együtt bulizni, úgyis olyan jól keresek :D
Nem lett belőle semmi azon a nyáron, mindig lemondta, aztán amikor ő kezdett teperni, akkor meg nekem nem volt jó. Néha beszéltünk skypeon, pedig mindketten Újbudán lakunk, tehát akár össze is futhattunk volna. Így jött el a legutóbbi nyár. Akkor úgy alakult, hogy más munkája volt és hetente járt felénk, mindig volt okunk 3-4 percre összefutni, addig is maradt a skype. Felületes beszélgetések és fájlcserék mentek, na meg iwiw... Én állandóan cserélgettem a képeimet, ő meg írt és kommentált.


Végül az egyik partyra megbeszéltük, hogy elmegyünk. Utána csak annyi történt, hogy hazakísért és bepróbálkozott, de én már tudtam máshonnan, hogy a gyűrű az ujján menyasszonyt takar, úgyhogy kérdőre vontam, mégis mit csinál (jaj, azok az erkölcsök :D) és akkor pár szóval lerendezte, hogy hát a csaj megcsalta és rohadtul nem érdekli, hogy mit fog gondolni arról, hogy ő most az én fenekemet simogatja. Én hülye persze lelkizősre vettem, de addig jutottunk, hogy ő nagyot csalódott, de ezer szálon kötődnek egymáshoz (közös lakás, kutya, barátok és hát a család is házaspárként kezeli őket). Másfél héttel később mondta skypeon, hogy a csaj elköltözött az új pasijához. Iwiwen még egy hónapig az volt kint a srácnak (M.), hogy kapcsolatban, de nem firtattam, hanem mivel én addigra már nagyon rákészültem, hogy megszerzem magamnak, beindultam. És meg is lett az eredménye, meghívott magához. Kellemesen indult az este: vacsi, dvd, simi-tapi és mélyen szántó gondolatok megosztása a másikkal. No nem lettem szerelmes egycsapásra, de értékeltem, hogy nem azonnal szaggatta le a ruháimat és irány az ágy hajnalig (pedig azért az sem rossz :D). Valamikor éjfél után jutottunk csak el a tényleges eksönig, de hogy az milyen ritka szar volt! Addigra már kicsit le is mondtam a szexről aznapra, de örültem, amikor belendült. És mégis olyan gyatra volt, hogy el is sírom magam, ha visszaemlékezek :-P Tudom, nem a méret a lényeg, de a 'kicsi és még használni se tudja' kombináció kiborított! Neki minden esetre jó volt :) Utána gyors szunya. Éjjel álmában átölelt, ami miatt 3/4 óráig el sem tudtam aludni, annyira... hogy is mondjam, megijesztett. Ne ölelgessen az, akivel csak szex van/lesz, és bemagyaráztam, hogy biztos az exét képzeli oda, elvégre alszik. Nem mintha ez olyan kellemes gondolat lett volna, de még mindig kevésbé frusztráló. Így már legalább 2 órát aludtam a másnapi/aznapi vizsgám előtt.
A következő másfél hétben le sem lehetett rázni: ha skypeon nem ért el, küldött smst és persze megbeszéltük, hogy majd repetázunk. Persze tisztáztuk, hogy van neki más is (miután találtam egy tangát a kilincsén reggel, ami nem az enyém volt - és csak reméltem, hogy nem az övé :D). Tudom, pfuj, hogy mehettem bele ilyenbe, de mégiscsak kellett még egy esély, hátha tud jobban is teljesíteni, ha kevésbé fáradt... na meg 15 percre lakik az egyetemtől, kényelmesebb lett volna onnan bejárni (tudom, ez meg már MNK-kategória :-P). Szóval ő irult-pirult, hogy lebukott, de azért örült, hogy "maradtam". Aztán megbeszéltük, hogy mikor érünk rá. Aztán lemondta. Majd megint írt, hogy mikor szexelünk végre. Ezt megint ő mondta le, legutoljára azzal, hogy az exe épp viszi át látogatóba a közös kutyust.
Persze nem hisztiztem, hogy találjon már szabad 2 órát a héten, helyette azt számolgattam, hogy a kutya kb 3 éves, tehát a kapcsolat is van annyi, és biztos nagyon nehéz feldolgozni, hogy vége van, muszáj összejárniuk, stb. Magam is meglepődtem, milyen lelkizősre vettem a szexalapú kapcsolatfelfogásomat. Aggódtam érte, hogy szétcsapja magát a bulikon, és azt hogy ennyi csajt megdönt, annak tudtam be, hogy most akarja bebizonyítani, mekkora kan annak ellenére is, hogy a nője megcsalta. Egyébként a felállás érdekes: M. 30, exnője 29, én 19, exnő szeretője 21.
Aztán nem jelentkezett, viszont összefutottunk az egyik gyorsétteremben és megígérte, hogy hétvégén levisz Velencére (ő arrafelé dolgozott épp, nekem meg iskolai programom volt). Útközben tök rossz érzésem volt, de nem tudtam miért. Vittem neki ajándékot is (bólogatós kutya, amire vágyott), örült neki és vidám volt, de azt mondogatta, hogy olyan fura vagyok, amire én csak azt tudtam válaszolni, hogy "te meg milyen borostás". Utána nem kerestem, kevesebbet voltam online skypeon is... És mikor hazaértem Velencéről, láttam, hogy az egyik közösségi oldalon a képeimhez kommentelt az "exe", mint jelenlegi barátnő. Ezen meglepődtem, de azt hiszem azért, mert hát M. nem említette, hogy újra (?) együttvannak, pedig elég hosszú volt az út, lett volna rá lehetősége, ráadásul az "ex" azt írta, nem is szakítottak, csak kicsit szünetet tartottak, ja meg hogy már 8 éve együtt vannak. Lehidaltam, nem tagadom, de igazából örültem, mert én időközben összejöttem az egyik csoporttársammal (szintén csak szexnek indult, de azóta is együtt vagyunk és dúl a láv). M. viszont nem sokkal később letörölt iwiwről és skyperól is, nekem pedig másfél hónappal később volt egy megérzésem, hogy az exe folyamatosan nézegeti a profilomat, ezért egy nála talál képet feltettem magamhoz. Erre az volt a reakció, hogy másnap, mikor visszanéztem az ő adatlapjára, mind az ötven (!!!) képét leszedte és valami nevetséges dumát írt ki. Tehát beigazolódott a megérzésem, ami egyfelől jó érzés (ki nem szereti, ha igaza van?), másfelől ledöbbentett, hogy miért és vajon mióta csinálta ezt.
Néhány hétig szívtuk egymás vérét, mert nem bírtam ellenállni a feldobott magaslabdáknak, de aztán jobb dolgom akadt (ekkor fordult komolyabbra a jelenlegi kapcsolatom, úsztam a boldogságban, stb). Annyit még megtettem, hogy megcsináltam úgy a logint, hogy ne tudjon rámkeresni iwiwen.

Szilveszter után egyszercsak ímélt kaptam az "extől", hogy legyek olyan kedves elmesélni az én szemszögemből a történteket, mert neki van egy megérzése és szeretné tudni, hogy igaza van-e vagy sem (persze előre nem írta le, mit hisz). Először nem is akartam neki írni, de rájöttem, hogy ezzel igazán pontot lehet tenni a dolgok végére. Megírtam a lehető legsemlegesebben (semmi jelző vagy kurvaanyázás). Erre visszaírt, hogy ő is hasonlóképp képzelte, mivel szerinte M. mindkettőnket megvezetett és nem is egymás vérét kellett volna szívnunk, ja és persze M. csalta meg őt, nem ő M-et (ami ellen szól, hogy látásból ismerem azt a 21 éves srácot)...
Mivel nem akarok a legjobb barátnője lenni hirtelen és mellőzném a nagy összeborulást is, nevettem egy jóízűt az ímélen (illetve ezen az egészen) és szépen kitöröltem mindent, ami kettejükkel kapcsolatos. Se iwiw, se ímél, se sms, se skype. Sőt, skypeon új azonosítót csináltam és átszoktam messengerre. Biztos ami biztos.